Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Par nivojev boljši avto, Ford 2.0 bencinar pa tudi ni tipični avto za švercerja iz 03.
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.518
10.738
113
Po sliki sodeč je brez, pa mislim da te biznis varjante so bile brez, torej ceneno.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ko sem se jaz zanimal za tak avto, sem ugotovil, da če ima klasično ročno zavoro, nima hidravlike.
Tako najhitreje ločiš.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Aja, mu neb smel še utripat, ne začnemau prej? Ne spuznam se jst tok, ze tko sudelavcu tezim, da gre z mano, zato tud še tuki za mnenje prašam, pa gledam recimo za dokaj neproblematično mašino pa ne star avto, rabm pa nujno neki večga, moj kupe je mau bogi za zdaj ko smo trije
smile-1.gif

Lučka za servis (po mojih izkušnjah) lahko posveti dosti prej. Računalnik ima nastavljeno ali ali - se pravi ali kilometri ali čas. Ko sem imel astro mi je lučka posvetila pri 23000 namesto malo pred 30000 in sem čisto pop.... na servisu. Pa so se najprej zgovarjali, da imam verjetno veliko vžigov motorja, pa mestna vožnja pa ne vem kaj še... Avto je bil kupljen januarja, na servis me je pa "poklical" oktobra. Nakar mi je ob prevzemu mehanik potihem povedal, da so očitno pri predaji vozila pozabili resetirati računalnik in ker je bil avto narejen oktobra, je pač po enem letu prižgal lučko oz. javil, da je treba na servis. Ali je temu res tako ali ne, bo mogoče znal kak mehanik povedat, sam se ne spoznam toliko.
Podobno mi je začelo pri trenutnem avtu, ki ima tudi na 2 leti ali 30000, pri okoli 10k km kazati sumljivo nizek interval do servisa (pod 10k km), pa sem se ustavil na servisu in so mi resetirali zadevo. Včasih dobiš občutek, da malo poskušajo lupiti ovce...

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
To že, sam majo pa več kilometrov in nikol ne veš, kdaj ti kje kaj crkne
smile-1.gif
Med tem ko sem mnenja, da so bencinarji bolj zanesljiva izbira.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Razen DMF nima delov, ki jih dizel ima in so dragi če oziroma ko odpovejo (DPF, šobe, HP črpalka...)