Kaj ponuja v tem trenutku naš trg v segmentu malih vozil, da so izpolnjeni pogoji: hibridni pogon, avtomatik, zanesljivost, dostopna cena?
Razen yarisa hibrida seveda.
Se še najde kaj?
Kaj se dobi z yariskinimi lastnostmi za duplo cifro? Budget je sicer 15k, kar je polna kapa za tak pecikl....Samo Yaris je na voljo v tem avtomobilskem segmentu.
Če greš na duplo ceno Yarisa, potem dobiš hibrida tudi izven Toyota štalce.
Kaj ponuja v tem trenutku naš trg v segmentu malih vozil, da so izpolnjeni pogoji: hibridni pogon, avtomatik, zanesljivost, dostopna cena?
Se še najde kaj?
Se še najde kaj?
Se lahko razpišeš malo o toyotinih hibridih? Sam sem jih vozil kar nekaj, vendar samo za kratek čas in vtis je bil razmeroma dober. Mali hibrid se kupuje kot drugi avto pri hiši in bo zamenjava atmosferskega bencinca, uporabljala bo ga v glavnem voznica. Sam sem za yarisa, tudi najdražja je, vendar ga še nisva vozila, hibridno verzijo yarisa mislim. Sem pa odprl ta post z namenom, da izvem ali je v tej kategoriji še kakšna izbira. Očitno ni....Res, da vozim Toyotinega hibrida, zaradi tega sem lahko malo pristranski.
Če hočeš nekomplicirano hibridno tehnologiji, ki ni skupek nekih že samo po sebi komliciranih delov iz nehibridne dobe avtomobilizma, potem imaš na izbiro samo Toyoto in pa Lexusa. Žal. Ostali imajo navadno turbo motorje, dvosklopčne menjalnike,.. Toyota se je tega lotila drugače.
Blagi hibrid je tudi swift, nima pa avt. menjalnika. za 15k je že 4x4 verzija.
Se lahko razpišeš malo o toyotinih hibridih? Sam sem jih vozil kar nekaj, vendar samo za kratek čas in vtis je bil razmeroma dober. Mali hibrid se kupuje kot drugi avto pri hiši in bo zamenjava atmosferskega bencinca, uporabljala bo ga v glavnem voznica. Sam sem za yarisa, tudi najdražja je, vendar ga še nisva vozila, hibridno verzijo yarisa mislim. Sem pa odprl ta post z namenom, da izvem ali je v tej kategoriji še kakšna izbira. Očitno ni....