Malca se ze vrti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
Gonitis priokus hahaha.
In koliko je dela z zrezki? Potolces, povalas in vrzes v olje(pa nihce ti ne more tezit da je dobil same kosti, al pa kozo itd.. .
Sem preprican da bi "menze"(ala jurman) dnevno vsaj enega oddojka prodale ce bi se jim "splacalo". Tako pa gonijo pasulje, zrezke, pa kako pecenko. Ce bi ga imeli sem preprican da bi se nasli ljudje ki bi hodili tja na malico samo zaradi oddojka (seveda za pemtno ceno ob pametni kvaliteti).
Sicer pa ce jovo pece 13 oddojkov hkrati (bom sel pogledat to njegovo pec s kaionom oglja da jo vidim) nas se ni ujel. On za novo leto mi pa sred poletja. In vsi imamo tudi goste od dalec ki so redni samo zaradi oddojka.
Me zanima v kolikem casu potem razkosa en sam 13 oddojkov na porcije!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
peče kot storitev..za čefurje..ne za gostilno.

s čim kosate, režete odojka.

zakaj jurman goni zrezke..zato, ke rjih kupi že pruipravljene..sam še v olje strese.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.367
7.099
113
pri taščici
Aha kot storitev.
Se pravi, kje v lj grem lahko na pecenga oddojka, ce je tako malo dela z njim. Vem da je nekje na notransjkem "redna" ponudba, za lj pa se ocitno ne splaca inljubljancani hodijo 50 km dalec na oddojka.
Zrezki; kaj mislis da bi jih mi v backstagu imeli klavnico in mesarijo in delali zrezke? Ravnotako bi jih samo v olje vrgli in gotovo. Enako je scevapcici. Pridejo na pladnjih, loceni s folijo, obrnes na zar, mal premesas in prodas.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jovo, momo group pa še kaj čefurskega ma oddojka sigurno.

aja..še naš lokalc ga je imel oz ga ima občasno
Kater?
sprasujem se.gif