malaysian airline part 2

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Mednarodna komisija za preiskavo nesreče je bila ustanvoljena, vodijo jo Nizozemci. Ampak vas to ne zanima, vi ste tu zato, da trolate. So go ahead.

Ja, ampak ustanovljena je bila pa šele včeraj.

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
@ceedevita, dvomim da se dobro ve kdo je kaj od koga kupil. Mogoče medsebojno že vedo, samo javnosti v točnih številkah nebo nikoli prikazano.

Jaz mislim da so malezijski avion zrušile ruske sile... naprej...nebi vedu. Nisem pa ne zagovornik rusov, ne ukrajincev, najmanj pa američanov

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Jaz mislim da so malezijski avion zrušile ruske sile... naprej...nebi vedu. Nisem pa ne zagovornik rusov, ne ukrajincev, najmanj pa američanov

Od te trditve so se umaknile celo USA, ki tega ne trdijo več
wink-1.gif

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ja, ampak ustanovljena je bila pa šele včeraj.
In to pomeni kaj? Če bi bila ustanovljena pa tri dni nazaj, bi napisal pa 'ja,ampak ustanovljena je bila šele tri dni nazaj'.

Španski kontrolor ni obstajal (RT tega ne pove), mednarodna preiskava poteka, podatkov o obrambi države ne izdajajo (RT tega ne pove).

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
In to pomeni kaj? Če bi bila ustanovljena pa tri dni nazaj, bi napisal pa 'ja,ampak ustanovljena je bila šele tri dni nazaj'.

Zato, ker je bilo teh 10 vprašanj postavljenih pred ustanovitvijo komisije (v ponedeljek), ki se je zgodila včeraj.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
jaz pa mislim, da so ga separatisti po pomoti ali pa da se raketa bila namenjena su-25 pa da so sfalili in zadeli malezijce
ne vem zakaj bi rusi sklatili civiliste, ki nimajo nič s to štalo

sa-11 izdelujejo rusi, in verjetno vedo koliko česa so komu in kdaj prodali in koliko česa je ostalo v ukrajini ob razpadu sssr

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:

Zato, ker je bilo teh 10 vprašanj postavljenih pred ustanovitvijo komisije (v ponedeljek), ki se je zgodila včeraj.
Zakaj RT v duhu informiranja javnosti sedaj ne pove, da španski kontrolor ne obstaja, da je komisja vendarle bila ustanovljena, in da poatkov o raketnih sistemih Ukrajine ne bodo dobili?

Nazadnje urejeno:

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ne razumeš
imeli so referendum, na območju, kjer bi radi bili samojstojni. in referendum je uspel. kar pomeni, da se tista manjšina, ki se s tem ne strinja ali sprijazni s tem, ali pa odseli
Referendum ni bil legitimen. Kaj pa zdej?

In če bi recimo prebivalci Ankarana naredili referendum za priklučitev Italiji in dobili večino glasov, kaj misliš, imajo to pravico? bi mirno na novo začrtali mejo med Slovenijo in Italijo?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
jaz pa mislim, da so ga separatisti po pomoti ali pa da se raketa bila namenjena su-25 pa da so sfalili in zadeli malezijce
ne vem zakaj bi rusi sklatili civiliste, ki nimajo nič s to štalo

sa-11 izdelujejo rusi, in verjetno vedo koliko česa so komu in kdaj prodali in koliko česa je ostalo v ukrajini ob razpadu sssr

Se strinjam, ampak, zakaj američani ne predstavijo kakšnih satelitskih posnetkov baterije, ki je to izstrelila - od koder je izstrelek, za katerega pravijo, da vedo, prišel. Sem prepričan, da če bi imeli tak dokaz v rokah, bi z njim že mahali.
Poleg tega mi je čudno, zakaj je bil posnetek kontole letenja tako hitro zasežen in se ga ne objavi.

Potem je pa še ta malenkost:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:

Zakaj RT v duhu informiranja javnosti sedaj ne pove, da španski kontrolor ne obstaja, da je komisja vendarle bila ustanovljena, in da poatkov o raketnih sistemih Ukrajine ne bodo dobili?

Mogoče, ker je bila novica objavljena 21. julija, vprašanja pa je postavil MOD in ne RT.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
....
zakaj američani ne predstavijo kakšnih satelitskih posnetkov baterije, ki je to izstrelila - od koder je izstrelek, za katerega pravijo, da vedo, prišel. Sem prepričan, da če bi imeli tak dokaz v rokah, bi z njim že mahali.
Poleg tega mi je čudno, zakaj je bil posnetek kontole letenja tako hitro zasežen in se ga ne objavi.
...

to se tudi jaz sprašujem.
ampak ameri tupijo dalje svoje nebuloze in človek bi pomislil, da so nemara oni kaj sklatili...

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Mogoče, ker je bila novica objavljena 21. julija, vprašanja pa je postavil MOD in ne RT.
Zato, ker jih odgovori ne zanimajo - they're just asking questions.

Citat:
Povsem možno - ampak dokaz ni 'kontrolor Carlos', ampak satelitski posnetki, ATC komunikacija ... (btw, takšen dokaz bi imela tudi Rusija) Še več: vsakič, ko kot verodostojen dokaz navedeš 'kontrolorja Carlosa', spelješ vodo na mlin Ukrajine (če so v resnici krivi oni).

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Zato, ker jih odgovori ne zanimajo - they're just asking questions.

Citat:
Povsem možno - ampak dokaz ni 'kontrolor Carlos', ampak satelitski posnetki, ATC komunikacija ... (btw, takšen dokaz bi imela tudi Rusija) Še več: vsakič, ko kot verodostojen dokaz navedeš 'kontrolorja Carlosa', spelješ vodo na mlin Ukrajine (če so v resnici krivi oni).

Mah, na Carlosa sem že zdavnaj pozabil, dokler ni prišel ven več kot en mesec star posnetek, kjer tista deklina priča taktiko ukr bojnih letal, da letijo v senci potniških avionov in potem sem se spomnil na Carlosa, da je točno to trdil glede tega letala.
Če je Carlos fake, kako je vedel za to podrobnost momente po nesreči?

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Zakaj je fake? Ker ni za njegov obstoj nobenega dokaza.

Satelitske dokaze pa bo imela tudi Rusija (če jih imajo ZDA). Zakaj jih ne predstavi?

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ja, ampak, kako, da je bil v svoji objavi tako točen (če je to, seveda, res, da ukr bojna letala letije v senci potniških letal)?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Satelitske dokaze pa bo imela tudi Rusija (če jih imajo ZDA). Zakaj jih ne predstavi?

Saj jih je. Nisi videl predstavitve MOD-a?

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Ja, ampak, kako, da je bil v svoji objavi tako točen (če je to, seveda, res, da ukr bojna letala letije v senci potniških letal)?
Proruska propaganda, človek ne obstaja, za njegov obstoj ni niti enega dokaza.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Pokazali so satelitske posnetke ukr BUK enot na tem področju, ki so naslednji dan izginile. Če želiš, ti poiščem posnetek. Sem ga tukaj nekje objavil.

Nazadnje urejeno: