Mal bi moral shujšat =/

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja
evil.gif
duh je močan a meso je šibko a kako je že tista ponarodela

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Točno ti je meni povedal en res dober športnik borilnih veščin - naj bodo treningi dolgi max 25 minut in naj bodo intenzivni, pa bo šlo kot za šalo. Večina pa govori, da moraš praktično hitro hodit.

2-3x na teden po pol ure je dovolj. pa ne rabiš specialnih orodij, samo lastno težo pa ročke al pa drog. itakl ti te treningi sčasoma postanejo samoumevni in jih kr pogrešaš. men na primer tud po celodnevnem delu in skakanja prov paše nardit enen 3x30 sklec, 3x 60 trebušnjakov pa še kakšno vajo z utežmi al pa dvigovanjem na drogu. je pa res, da nimam televizije pa me ne potegne not ko pridem domov. raje trening, pol pa obilno jest. ko si ekrat v treningih, greš težko vn. pa kakšen fuzbal, košarka, tek enkrat na teden tud ne škodi, da maš mal kondicije pa srček tud dobi svoje. sej je itak družabna zadeva. mi pa ni važn tok mišice, kot to, da sm bolj suhe postave, pa popijem veliko piva in jem tud rad mastno in slastno predvsem govedo pa svinjino, krompir, in ne bi rad da bom mel kr ene zaplate maščob na neprimernih mestih.

lp

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
Hehe ... ne jem te hrane, kot je mekdonalds ... res je umetno, hrana je preveč suha, premala, pa še draga kot pes, na koncu vsega pa še niti malo dobra ni ... Raje grem nekam, pa si hamburger naročim s pravo porcijo - za isto ceno.

Sicer pa ne vem, zakaj ljudje hodite v mekdonaldse? Tiste 4, 5 evrov raje zapravim v neki restavraciji, pa se najem za cel dan, ne za 10 minut ...

Sicer pa v LJ še nisem našel restavracije, kjer bi ponujali tak hamburger, kot ga imajo v Ormožu pri toplicah (ne vem več kak se reče) ... mislim pa da je Podplatnik ali nekaj ...

Tam ga z nožem pa vilicami ješ, je zelo dober pa naješ se že ko ga tričetrt poješ, potem pa ostalo gledaš, bi ali ne ... Se je že zgodilo, da sem se silil s tistim ostalim falatom, pa mi je kar slabo bilo.
tongue-1.gif

Sem rajši, da mi hrana ostane, kot da jo vso pojem, potem pa dalje gledam, kje je kaj za jesti.
tongue-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Joga .... What The F**k??!! To mi je slišati tako, kot da bi hamburgerje jedel, pa bi zaradi tega hujšal ...

Jah nič ... vrag pa po fitnesu, kolesu, teku in ostalim rekreacijam ...

Čas je za? Jogo!

Če mu je to vse uspelo zaradi Joge, vsaka mu čast.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Joga ti je čisti stretching. Nimaš boljšega za gibčnost. Atleti in ostali športniki so posamezne joga položaje povzeli v vaje za raztezanje.

Par krogov pozdrava soncu zjutraj pred zajtrkom in si cel dan sproščen. Pozdrav soncu po treningu in ne bo muskl fibra.

Joga je zakon.
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
hebemo mater pa bauhšpeh
jezen.gif

letos mi ne gre prav dobro tole, lani mi je bolje uspelo
frown-1.gif

kloshar, ti k maš vidne sixpacke, kako rataš temu podoben?

pic05.jpg

ali je sploh možno tak ripped look obdržati dlje časa ali samo par dni
frown-1.gif

fakof vse skupaj
cry12bpy.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To je po moje odvisno od presnove posameznika. Sicer pa nekje do tedna dni, če ne treniraš konstantno in se kvalitetno ne prehranjuješ. 10 dni offa na morju recimo gre skozi. Po dveh tednih nekje pa že začne tonus upadat.

Pa probaj gibat 3x tedensko po eno uro, porkafiks, tako težko tudi ni, pa malo glej, kaj in koliko poješ. Saj ni takšna umetnost.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jah, zdaj je treba pa malo bolj stisnit - po domače, dosedaj si se bolj zajebaval s športom, zdaj pa treba resno zagrabit.
tongue-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Aja, tile tipi na raznih naslovnicah, v filmih ipd. so direkt s fitnesa, da zgledajo tako nabildani. Zjutraj, ko se zbudi, ni tak.
grin1.gif

Pa tega na sliki so namazali, da se še bolj vse vidi. Pa kaki dve urci pred slikanjem ni jedel.
tongue-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Joga ti je čisti stretching. Nimaš boljšega za gibčnost. Atleti in ostali športniki so posamezne joga položaje povzeli v vaje za raztezanje.

Par krogov pozdrava soncu zjutraj pred zajtrkom in si cel dan sproščen. Pozdrav soncu po treningu in ne bo muskl fibra.

Joga je zakon.
smile-1.gif

Pri vsej tej poplavi raznih glupih skupinskih vadb je najbolj smešno, da so eno stvar ki je stara 4000 let zbanalizirali na vadbo 'tko na počas, da se mal raztegneš'. Joga je življenjska filozofija ne pa strečing. Sploh pa strečing nima nobene veze z muslkfibrom, ne glede na to kdaj ga delaš.

Nazadnje urejeno:

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.095
513
113
tam ko se terc po tori rola
Gibati se in manj žret. Amen. Prvi rezultati se že kažejo. Hoja po stopnicah je užitek (grem do vrha in nazaj, ko je tako fajn -še marca sem se skoraj upehal po njih...). Počutje enkratno. Zahvaljujoč kolesu. Grisley, hvala.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Joga je zakon.
smile-1.gif

Pri vsej tej poplavi raznih glupih skupinskih vadb je najbolj smešno, da so eno stvar ki je stara 4000 let zbanalizirali na vadbo 'tko na počas, da se mal raztegneš'. Joga je življenjska filozofija ne pa strečing. Sploh pa strečing nima nobene veze z muslkfibrom, ne glede na to kdaj ga delaš.

Hja, dobro, to zate, ki si profesionalec. Kaj pa za nas 99% ostalih rekreativcev, ki jogo uporabljamo za raztezanje in sproščanje? Nam ni ravno življenjska filozofija. Mar naj to pomeni, da je brez veze, da se kar koli trudimo v zvezi z jogo?

Sicer pa so mene vedno učili, da raztezanje pomaga proti musklfibru, ker ti ne zateguje toliko mišic.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Res edina dieta, ki deluje, se imenuje MŽ-VM*. Vse drugo je krneki.
Jesti je treba vsaj trikrat na dan, počasi, do trenutka, ko nisi več lačen, ne dokler nisi do konca sit.

*Manj žri - več migaj. Lahko je fitnes, fuk, plavanje, tek, delo na gradbišču...

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mar naj to pomeni, da je brez veze, da se kar koli trudimo v zvezi z jogo?
Več ali manj ja.

Z jogo ne boš prišel na Triglav, z brute force komot.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Aha, hvala.

Jaz pa vseeno čutim, da sem bolj gibčen in "poskočen", če jo izvajam, kot če ne, tako da se jo bom posluževal še naprej.
smile-1.gif