Magnetna resonanca- lahko kdo "zrihta"?

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.225
113
Celje
Lahko samoplačniška, računa ne rabim (če to kaj spremeni na ceni) Zaradi mene tudi "pod pultom"
wink-1.gif

Hm.... rabim pa.... včeraj?
wink-1.gif

Hvala

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
poklici naokoli privatnike, imas samoplacniski MRi se isti dan ce je potrebno.

Odvisno tudi kateri del drzave specificno isces.

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.225
113
Celje
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
poklici naokoli privatnike, imas samoplacniski MRi se isti dan ce je potrebno.

Odvisno tudi kateri del drzave specificno isces.

Ja bom jutri malce poklical naokoli.... kraj mi niti ni pomemben, ker sem v dobri uri in pol na vseh koncih slovenije
smile-1.gif

Bolj bi mi odgovarjalo da bi nekoga poznal in da naredimo "pod pultom" za recimo 150 €
wink-1.gif
(pač recesija pa to)

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Pult gor ali dol. Pri samoplacnikih to ne igra nobene vloge.

Druga stvar je da MRi ni le slikanje kar tako. Odvisno je tudi od indikacije za preizkavo. Kaksne sportne poskodbe vecinoma dobro delajo vsi. Radiologov ki pa kvalitetno odcitavajo kaksne neuroloske slike pa je prinas na prste ene roke.

Probaj Terme Fontana MB ali dr.Mundic na Ptuju.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
če boš samoplačniško boš povsod hitro na vrsti, ponekod že kar isti dan, ker je to le drag špas

brez računa ti bo težko kdo naredil, ker so na slikah njihovi podatki, se pre enostavno zahakla koga

na napotnico mimo vrste... zelo težko

B81

22. jul 2007
37.619
10.913
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Pult gor ali dol. Pri samoplacnikih to ne igra nobene vloge.

Druga stvar je da MRi ni le slikanje kar tako. Odvisno je tudi od indikacije za preizkavo. Kaksne sportne poskodbe vecinoma dobro delajo vsi. Radiologov ki pa kvalitetno odcitavajo kaksne neuroloske slike pa je prinas na prste ene roke.

Probaj Terme Fontana MB ali dr.Mundic na Ptuju.

Mudnič le za športne poškodbe, kot si dejal...
Za kaj bolj resnega pa SB Celje, Fontana ali SB Maribor...

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Jaz sem bila pri Mudniču na Ptuju, čakala sem 2 meseca z napotnico, nevrokirurg mi ob pregledu v ponedeljek 29.3. ni nič rekel, da bi bile slike kaj slabše kot one, ko sem bila 2x na MR v Kliničnem centru v Ljubljani.

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Ravno danes klical naokoli samoplačniško v Lj v roku 10 dni drugače pa vsaj dva meseca čakanja -celje drugod pol leta