Macka vlacijo povsod...policista pod prag pometejo

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Je stari proslavljal penzijo, se ga nažrl in pohabil mlado žensko v istem dnevu?

B81

22. jul 2007
37.616
10.910
113
In ne, država sploh ne nadzira novic, ne?
evil.gif

Bpožar, kje si?
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Sicer je zaradi te nesrece republiska prometna (SENP) cel december nadzirala ceste ki so vodile od gostiln kjer so bil policijske novoletne zabave. Direktor PU je zbral informacije katere dneve imajo zurke, SENP je pa z alkotesti kontolo izvajala. Če se ne motim ni bilo nobenega pozitivnega, ker so vsi imeli urejen prevoz (nejeti kombiji ki so jih razvozili domov). Tako da se dela tudi na tem da se take ekscese prepreci.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ce cela postaja ve, da so na tej pa tej poti kontrole ki bodo predvsem njih kontrolirale, ti je verjetno logično da bodo sli domov s taxijem in kombiji ane?

Saj tudi inšpektorji pridejo vedno "nenapovedano" na določene lokacije ... a začuda se že 3 dni prej ve, da bodo prišli.
jezen.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Preberi se enkrat. Kontrolo pa je z razlogom izvajala senp in ne redne enote s tistega obmocja.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Sej sem prebral,ampak se je vedelo da bo senp izvajal kontrolo ! Seveda ni bilo napisano na oglasni deski,ampak senp in lokalne PP niso ravno skregane med sabo, temveč so tudi prijateljske vezi vmes in boš rekel da če si ti v eni enoti, tvoj prijatelj pa v drugi, mu nebos namignil "daj pojdi raje s taxijem, imamo dons akcijo, vendar ti tega nisem jaz povedal..."

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Vrana vrani ne izkljuje oči, al kako? dej, ne prodajaj pravljic..imam v širši familiji policaje, ki marsikaj povedo, kar niti ni slabo zame
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ej sam sta kalibra, kolikokrat sem tuki javno povedal da je logično da v policiji ta rek še kako drži. Verjetno še bolj kot kjerkoli drugje. Ampak za tam se prvi dan ni vedelo (ko je bila prva zabava). Ko je mela naslednja enota pa logično (tok pameti ima tudi vsak policaj) da so sklepali da bodo tudi njih čakali.

hotel sem samo povedat da se tudi to skuša preganjat, je pa težje zaradi zgoraj omenjenih vezi med sodelavci. Ma brezveze, bom odslej komentiral samo še teme o gojenju solate vi pa pritrjujte svojim resnicam.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ne lej, sej lepo da poveš, samo [censored], drugi pa tudi nemormo bit kar tiho če vidimo da nekaj smrdi.

Sem ti že 1x rekel, se mi zdis dosti korekten pri določenih zadevah in je fino če tako ostane
wink-1.gif

Lahko gremo tudi na
nahrung002.gif

V vsakem primeru, pozitivno da se preganja tudi znotraj svojih, ampak na žalost bi potrebovali službo ki bi striktno se ukvarjala s to problematiko, ki jo je vedno več, pa če priznaš ali ne. Ampak taka mularija ki gre zadnje čase na policijsko šolo...obup.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Problematika pomoje raste skladno z rastjo problematike izven policije. Samo je treba ločit prekrške in kazniva dejanja. Vsak policist kdaj naredi prekršek, nameno ali nenamenoma - naredi ga. Isto je pri ostalih državljanih. ko pa pridemo do kaznivih dejanj se pa toleranca te vrste neha. In tudi v policiji (predvsem med starejšimi policisti) velja pravilo (ki ga uveljavljajo predvsem pri policistih ki so relativno novi) - vse enkrat odpusti, morda tudi drugič...e tretjič pa. Včasih so te nabunkali v lastni enoti če si izkoriščal svoj status miličnika (vsaj tako so mi pravili), danes pa pač nekomu stopiš na živec in ti gre izpit pa če imaš dve službeni izkaznici.

Sicer pa lahko mnenje pove tudi egonislaw ali kaj je, on se je na tem forumu javno razglasil za policista =)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
No zdej grem pa jaz na eno "našo" žurko. In bom tam prespal preden mi šerifi začnete serijsko na 113 klicat =P

ajde

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Novomeški miličniki so zakon.

Za pijanega traktorista obvladat je bilo potrebnih 6 ali 7 patrulj.
cheer.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Kolko zdaj 6 al 7? A so ble vse patrulje? Al so prišli dezurni staresine na kraj z belo modrimi vozili pa je bilo 7 avtov? Dej povej nam kaj več, ne bit tok skop z informacijami.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kdaj ste pa že kakšnega kmeta na trakturju videli treznega. Kmet ne bi bil kmet, če nebi bil pijanc. Me zanima, če bi ta traktorist 3 ubil, če bi se kaj o tem sploh govorilo. Če se je mi je pred leti en kmet zaletel v avto, ko sem jaz stal pred križiščem.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
1,8 promila po starem je še daleč od zastrupitve z alkoholom, pa če je bil res tako pijan, bi ga lahko obvladal en policaj...

Poznam par kmetov, ki ne spije deci vina, če gre s traktorjem na cesto. Pa tudi take, ki komod peljejo z +dvema litroma v riti. Ne moreš vseh metat v isti koš.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Kako da ne? Kar neka posebna skupina se bo z njim ukvarjala ker je policist. Po drugi strani pa tudi ne, ker konec koncev ni ubil nobenega, kaj šele tri.