MacBook Pro 13" in trajanje baterije

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zanima me ena stvar - namreč, baterija dlje kot 4 ure ne nese. sicer je to za moje potrebe čisto dovolj, ampak vseeno me skrbi, da slučajno ni kakšna napaka, pa me zanima, če je to normalno, ker povsod oglašujejo, da baterija nese precej dlje.

in, če slučajno je kakšna napaka - kaj lahko potem naredim.

lp, Dizzy

aja, MacBook Pro 13", najmočnejši od tamale serije, še star model.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hja, odvisno kaj delaš z njim. Jaz sem svojega spraznil tudi že manj kot v treh urah... Sicer pa lahko pogledaš stanje svojeg aaccuja z aplikacijo Battery Health Monitor.
Če poganjaš PS, osvetlitev na max in kake hude filtre, poj itq da ne more držat 8h
smile-1.gif
Sicer pa, na mali osvetlitvi in browsanje po netu (brez raznih farmville-ov) 6h+...

Lp

IgorV

Zelenc'
2. jun 2010
13
0
1
foto.vizec.si
Če nimaš ekrana na najmanjši osvetlitvi in zraven vsaj še kašken program občasno odpreš itd... je to povsem normalno trajanje baterije.

Kakšno urco do dve več lahko dobiš, če daš osvetlitev na minimum, izklopiš wifi in samo brskaš po netu (brez fleša) preko kabla.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Moj 2008 MBP 15" zdrži tri in pol ob normalnem delu (wifi, osvetlitev na 2/3). Se prvi office, net (brez flasha), občasno PS ... Unibody bi moral zdržat vsaj 6 ... Še tastari MB (2007) zdrži 5 ...