Ma ve kdo odklenit gsm SE Elm od Simobila?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Dobil sem en SE ELM ki je zaklenjen na Simobil. Dal pa bi ga ženi - ampak je zadeva zaklenjena na Simobil!!
Ima kdo generator kode preko IMEI številke?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Dobil sem en SE ELM ki je zaklenjen na Simobil. Dal pa bi ga ženi - ampak je zadeva zaklenjena na Simobil!!
Ima kdo generator kode preko IMEI številke?

Tako, kot ti je odgovoril ze predhodnik... Telefon nesi na Si.mobil ... in povej, da bi rad, da ga odklenejo... V vecini primerov nic kaj prevec ne sitnarijo... da bi moral imeti se kaksna dodatna dokazila...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.570
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V vecini primerov nic kaj prevec ne sitnarijo... da bi moral imeti se kaksna dodatna dokazila...
Sem jaz odklepal Nokio e71 na Simobilu, pa nisem rabil imeti zraven nobenega dokumenta, niti od telefona niti od sebe.
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
37.709
10.976
113
Enako. Fant je rekel, naj pridem nazaj čez 10 minut in konec štorije.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem nesel BB-ja na simobil MC-šiška, da mi ga odklenejo, itak brez problemov, mi ni blo potrebno nič dokazovat kdo sem, kaj sem prav tako za telefon. Problem je ker ženska ni znala odklent (en študentka pač, ki ji je telefonija španska vas) imela je navodila pred seboj pa vseeno ni znala, tako da sem šel za pult in si ga kar sam odklenil. ona pa je gledala in se učila;)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kaksna pa je procedura, da je revico tako zmedlo ? Kaj bolj kompliciranega, kakor vpis unlock kode ?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Sem nesel BB-ja na simobil MC-šiška, da mi ga odklenejo, itak brez problemov, mi ni blo potrebno nič dokazovat kdo sem, kaj sem prav tako za telefon. Problem je ker ženska ni znala odklent (en študentka pač, ki ji je telefonija španska vas) imela je navodila pred seboj pa vseeno ni znala, tako da sem šel za pult in si ga kar sam odklenil. ona pa je gledala in se učila;)

Kakor vem ti tega nebi smela kazati, vsaj tako so prijatelju rekli na S!