Luxuris - novi forex nateg?

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Vedno so isti vzorci, vedno te podobni spranci prepričujejo kako je vse super, kako sistem sploh ni še en ponzi, kdo vse vlaga, koliko so že sami vložili in zaslužili, kako je vse transparentno... ampak eni še vedno nasedejo. No saj imaš določen procent ljudi, ki gre v te zadeve z vedenjem, da morajo pravočasno izstopit, ko dosežejo željen donos in je zadeva še dovolj vroča, da lahko dobijo ven ves denar. Velika večina (>90%) so pa samo naivneži, ki jih vodi pohlep. In ti ponavadi ostanejo brez vsega, ker jim lahko takšni kot so tukaj na forumu, do konca prodajajo kako se bo vse obrnil... Potem pa padejo še na zbiranje denarja za odvetnike v državah kjer je podjetje registrirano, ki ga organizirajo ljudje iz iste skupine, ki je bila organizator ponzi sheme. Vzorec je res vedno isti!

jello

Guru
22. sep 2008
10.299
3.924
113
Če tvojo logiko prenesem na bolj plastičen primer (da boš tudi ti razumel):

Oglašuješ se kot slovenske novice (ne vem kako je danes, ampak nekdaj je veljalo da imajo največjo naklado v slo), češ poglejte druge, veliko jih je, ki jih berejo zato je to najboljši časopis daleč okoli. Za nas po drugi stani to pomeni samo to da je v slo dovolj velika masa nezahtevnih bralcev. Resnico pa vidiš ko odpreš časopis.
Pri vas delate predvsem na tem da bi bilo čim več "naročnikov", ki bi kupili časopis preden ga odprejo. Zdaj, ko so se oglasili nekateri ki so ga že odprli je pa panika.

Peter34

Pripravnik
1. jul 2013
67
0
6
Se opravičujem, ker sem malce hiteje natipkal vse skupaj, ponzijevih shem oz piramid še ne boste pustili na miru? V Egiptu jih imajo, v vednost. Od leta 2000 smo na trgu in že od takrat smo veliki prevaranti, na veliko vsa ta "znana" imena zavajamo, pa še vedno ni bilo denimo pri dnevniku prispevka kaj za vraga se gremo? Res pri nas vlaga tudi državna tožilka, menda ste vi bolj poučen vlagatelj od nje? Vlagate kam, v avarovalnico Triglav? Donosnost 2,75 zakonsko določeno, super kajne? Če bi vedel, da je inflacija valute evro na letni ravni med 4 -5, nekateri pravijo da tudi več, bi drugače razmišljal. Ker pa ne poznaš osnov, pa boš verjetno veselo diskreditiral naše podjetje še naprej.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Še enkrat:
Citat:
Generalni direktor in ustanovitelj družbe Luxuris Marko Gorjanc odgovarja, da je – poenostavljeno povedano – pričakovana donosnost tega produkta res nič odstotkov, ampak ker so upravljalci Luxurisa tako dobri, ustvarijo dobičke na račun ljudi, ki sami trgujejo in v veliki meri izgubljajo denar. Zakaj ostali ponudniki forexa ne oglašujejo 30-odstotne pričakovane donosnosti? »Verjetno si ne upajo, ker ne dosegajo takih rezultatov. Mi se upamo hvaliti s tistim, v čemer smo res dobri. Obstajajo kvazi ponudniki, ki ponujajo 30-odstotne mesečne donose in takih se je treba izogibati. Donosi, ki jih ponujamo mi, so realni in so rezultat naše analize, kaj lahko naredimo.«
Forex je negative sum igra (igra negativnih donosov), in je torej v skupini s stavo na barvo pri ruleti.

jello

Guru
22. sep 2008
10.299
3.924
113
Če je kdo v tej temi, ki diskreditira "vaše podjetje" si ti prvi na seznamu. Temu se po domače reče selfpwn iz zasede.

In nehaj že opletat s to inflacijo (inflacija valute evro
hysterical-1.gif
a to besedno zvezo je tvoj mentor izumil?) ker se ti približno ne sanja kaj to je. In ja, nekaj ljudi je tukaj gor ki so zate dejansko doktorji financ, ekonomije pa i šire. In vsem se po prebranem sodeč bolj smiselno zdi popravljat zobe pri avtomehaniku kot denar dat v luksurijus.

combe

Zelenc'
10. jul 2013
9
0
1
Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
zakaj se sploh vračam v to temo nevem, zdaj sem v vaših očeh nek naivnež, nepoznavalec itd itd toliko moškosti pa nimate, da pokličete na sedež podjetja in se en dan oglasite na infu, preverite zadeve, pogledate in se prepričate, da tudi vsi v našem podjetju, tisti ki seveda imajo 10.000 na strani, tudi vlagajo v vse oz večino naših produktov.

Sprejmem tvojo ponudbo, se oglasim. Pa glej da boš imel odgovore na vsa vprašanja........ brez izgovorov.....

Sporoči kdaj imaš čas.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Kdo je na trgu od leta 2000? Katero podjetje? Daj ime podjetja, da preverimo v Ajpesu.

Peter34

Pripravnik
1. jul 2013
67
0
6
E&S je bilo sprva, dolgo so čakali na spremembo zakona v Sloveniji, ker jih konkurenca oz državne firme niso spustile zraven, nato so kmalu spremenili ime v V&D, s sedežem na Dolgem mostu, pusti elektronski naslov, z veseljem ti izpolnim željo.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.448
5.030
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Če je kdo v tej temi, ki diskreditira "vaše podjetje" si ti prvi na seznamu. Temu se po domače reče selfpwn iz zasede.

Če si v nekaj prepričan, o.k. super, če ostli niso in ti ne verjamejo, pa daj nehaj jih prepričevati, ker prepričanega ne moreš prepričati
in to velja tukaj za obe strani... Ti verjameš da je Luxurius super ostali da je nateg, noben ne bo nobenega prepričal da je drugače.

Citat:
In nehaj že opletat s to inflacijo (inflacija valute evro
hysterical-1.gif
a to besedno zvezo je tvoj mentor izumil?) ker se ti približno ne sanja kaj to je. In ja, nekaj ljudi je tukaj gor ki so zate dejansko doktorji financ, ekonomije pa i šire. In vsem se po prebranem sodeč bolj smiselno zdi popravljat zobe pri avtomehaniku kot denar dat v luksurijus.

Vsak ima svoje prepričanje in če to verjameš upam da je tudi dobro zate, drugi so pač z drugačnimi izkušnjami in jih ne boš mogel premakniti... tudi jaz sem se nategnil preko nekoga in popušil lep znesek... in ko enkrat plačaš tako ceno... saj veš osel ne gre dvakrat na led, predvsem pa ne če so vse stvari tako lepo na površno obrazložene...
Kot je višje pisalo za delnice NKBM, če jih ne prodaš še nisi na izgubi, mogoče celo kdaj pridejo nazaj na 26€
priden.gif
in če jih potem prodaš res ne boš na izkubi...

p.s. ta odgovor je razširitev tvojega odgovora Petru34

467716-post_slo.gif

Peter34

Pripravnik
1. jul 2013
67
0
6
Jaz nobenega ne prepričujem, da naj varčuje pri nas, da se razumemo, vsak sam ve kako bo gospodaril s svojim denarjem. Zdi se mi pa skrajno svinjsko, da ko razložim zadevo dobremu prijatelji, celo življenje se že skoraj poznava, vidi iz prve roke vse, potem pa pravi, da bo zaradi vsega kar je prebral na forumu še malce počakal. Tako da začnite pisat kar je res, za kar imate argumente. Vem da je bilo veliko prevar že na slovenskem tržišču s strani financ, vendar nismo vsi isti, to res nikakor ne morem pojasniti?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.263
1.768
113
40
Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
E&S je bilo sprva, dolgo so čakali na spremembo zakona v Sloveniji, ker jih konkurenca oz državne firme niso spustile zraven, nato so kmalu spremenili ime v V&D, s sedežem na Dolgem mostu, pusti elektronski naslov, z veseljem ti izpolnim željo.

Hahaa...pa KATERE firme koga niso spustile? In KAM vas ne bi spustile?

To so pa res besede mentorja iz sestanka..jaoo...

BTW, a oni ljudje ko so pred vašimi vrati čakali na koščke zlata že kaj trkajo po polknih?
smirk-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.299
3.924
113
V&D (Varnost & Donos - oziroma bistroumni nesmisel). Ustanovljena leta 2009, firma velikosti 1-2 zaposlena, z nekaj 10k kapitala. Za potrebe lastne hvale pa dodajo še leta pred tem ko je obstajala firma E&S, ustanovljena 2004, zaprta 2008. Zdaj jih bo od mentorja dobil po prstih in naprej razlagal da so se ljudje v firmi vmes zamenjali.

edit: me je že sam prehitel vmes ko sem pisal

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
Jaz nobenega ne prepričujem, da naj varčuje pri nas, da se razumemo...

Močno dvomim, glede na to, da je to tvoja služba in en in edini cilj...

combe

Zelenc'
10. jul 2013
9
0
1
@ Peter

Seveda imamo argumente, zato pa pišemo:

- stranke nimajo popolnega dostopa do svojega računa (beri denarja), to si lahko prebereš na forumu slotech, vaši stranki sta mojca in oportunis - poglej si njihove izjave
- račun je krepko v minusu - po mojcinih izpiskih je sedaj že več kot 50% minusa od začetnega vložka (equiti)
- trgovanje se bi moralo že zdavnaj prekiniti, ker garantirate, da ne more biti izguba večja kot 30%
- sumimo, da ponarejate izpiske, ker na enih izpiskih je equti krepko v minusu, v drugih pa je še vedno enak balancu
- prikazujete, da polagate sredstva na strankin račun, kar pri upravljanju ni mogoče....... ploge in dvige na strankinem računu lahko izvede samo stranka sama, kar pa pravijo, da niso......
- itd....

vse to drži za luxuris

Peter34, ne zavajaj ljudu.......

jello

Guru
22. sep 2008
10.299
3.924
113
Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
Jaz nobenega ne prepričujem, da naj varčuje pri nas, da se razumemo, vsak sam ve kako bo gospodaril s svojim denarjem. Zdi se mi pa skrajno svinjsko, da ko razložim zadevo dobremu prijatelji, celo življenje se že skoraj poznava, vidi iz prve roke vse, potem pa pravi, da bo zaradi vsega kar je prebral na forumu še malce počakal. Tako da začnite pisat kar je res, za kar imate argumente. Vem da je bilo veliko prevar že na slovenskem tržišču s strani financ, vendar nismo vsi isti, to res nikakor ne morem pojasniti?

E točno v tem je tvoj problem (ki pa ni nov). Da zadeva začne smrdet tisti trenutek ko jo pogledaš z druge strani. Oziroma ko jo samo površno pogleda nekdo, ki ni hipnotiziran. Na preproste argumente odgovarjaš z meglo, ko nekdo vpraša drugič še več megle, odvračanje pozornosti na druge teme.....če se zatika (beri: se zlažeš) pri tako osnovnih podatkih kot je leto ustanovitve potem pričakovat da ti bo kdo verjel še kaj drugega je.....bi rekel da otročje ampak bi užalil otroke.

Peter34

Pripravnik
1. jul 2013
67
0
6
jello razumem da boli, sem že zgoraj napisal, če maš res tako strašansko željo pozanima kako je na stvari, je vse tako kot govori Peter, se boš pa ja preko nekoga, ki dela pri nas en dan šel pozanimat, pa ponagajat, postavit bilokatero vprašanje, pa le napiši potem kaj na forum. če na katerega ne boš dobil odgovora, samo napiši to kar je RES!!!!

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.299
3.924
113
Hm, a to naj zdaj razumem da mi boš v živo govoril nekaj drugega kot pišeš tukaj gor? Zakaj potem tukaj pišeš neumnosti? Pri vas so bili novinarji, ki so na konkretna vprašanja dobili meglo v stilu:

- Novinar: Obljubljate plus, izpiski dokazujejo da delate minus
- Luksurijus: Ni res, to kar vidite je plus
- N: Trenutna tržna vrednost je minus in nič ne kaže da bo v kratkem plus
- L: Ne to kar vidite je plus, oziroma bo plus
- N: Ok, pustimo to, kako boste pokrili minus v primeru da je to kar vidimo minus
- L: Mi vam jamčimo za to
- N: S čim? kapitala imate premalo
- L: Kapitala je dovolj
- N: Ok. pustimo to. V pogodbi ne piše da pokrijete minus
- L: Mi smo tako dobri da verjamemo da se to ne bo zgodilo, če se pa bo smo tako dobri da bomo to pokrili
- N: S čim?
- L: Mi smo tako dobri da ne bo treba pokrivati minusa.
.....

Ja, res imam tako neznansko strašansko željo sodelovati na takem sestanku. Samo še hipnotizirat me je treba.

Nehaj z meglo in tukaj in zdaj napiši samo en konkreten podatek, ki smo ga razkrili in ni resničen. Lahko začneš kar pri osnovnih podatkih firme. Ki so pri vas skrivnost (hočem rečt megla), za vsakega malega podjetnika (naj bo frizerka ali sosedov pek) pa osnovna higiena.

Če ti to dela težave predlagam da greš probat na ringaraja forum (na slotechu si utihnil ko je bilo treba kaj konkretnega od sebe dat).

Peter34

Pripravnik
1. jul 2013
67
0
6
Če koga kaj zanima, naj se preko nekoga, ki dela pri nas zglasi v podjetju, pustite mail pa vas tudi sam kontaktiram, ko bom imel čas, s številom strank nimam problema, od vas ne želim nič drugega, kot da bi se prvo pozanimali in pisali utemeljeno, argumentirano, ne pa kar nekaj na pamet. To je vse. Smo zaključili, nihče nič ne skriva, na internetu ni vse obelodanjeno prav zaradi konkurence, priporočila so zadovoljne stranke, če pa to tako zelo boli, pa blatite še naprej, saj drugega tako ne znate.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Tole je pa bolj slab PR: na večih mestih so bila postavljena konkretna vprašanja - molk pove zgolj to, da gre po vsej verjetnosti za prevaro. Glede na to, da je internet glavni vir informacij bodočim investitorjem, bi človek pričakoval jasne odgovore (v kolikor resnično ne gre za prevaro).