Loto taktike

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Zdaj sem se spomnil, ena loto taktika pa res obstaja: izmisliti si moraš čim bolj izvirno kombinacijo - tako, ki jo ne bo obkrožil nihče drug. V primeru, da dobiš kaj (vse kombinacije imajo enako verjetnost), ti vsaj ne bo treba deliti preveč. Ok, ker ne veš, katere kombinacije ne bo izbral nihče drug, se poskušaš izogibat raznim standardnim (zaporedja, vzorci...). Bi bilo pa zanimivo videt, če bi loterija objavila najbolj pogoste kombinacije.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
to boš gotovo sam igral
bonk.gif

Verjetnost te kombinacije je popolnoma enaka kot 1, 5, 12, 14, 21, 28, 33
ene številke so se večkrat pojavile kot druge...

No shit!
hysterical-1.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.080
852
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Zdaj sem se spomnil, ena loto taktika pa res obstaja: izmisliti si moraš čim bolj izvirno kombinacijo - tako, ki jo ne bo obkrožil nihče drug. V primeru, da dobiš kaj (vse kombinacije imajo enako verjetnost), ti vsaj ne bo treba deliti preveč. Ok, ker ne veš, katere kombinacije ne bo izbral nihče drug, se poskušaš izogibat raznim standardnim (zaporedja, vzorci...). Bi bilo pa zanimivo videt, če bi loterija objavila najbolj pogoste kombinacije.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
to boš gotovo sam igral
bonk.gif

Vedno igram to kombinacijo ker mi je finta
smile-1.gif
. Pomoje je to najbolj igrana kombinacija.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
to boš gotovo sam igral
bonk.gif

Vedno igram to kombinacijo ker mi je finta
smile-1.gif
. Pomoje je to najbolj igrana kombinacija.
Pametno. Če bo enkrat izžrebana ta kombinacija, je še vedno bolje da si dobitek deliš še s stotimi, kot pa da bi napisal kako drugo kombinacijo in ne zadaneš nič.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Moj foter je nekdaj vedno igral iste številke, ko ni zadel ničesar, je šel igrat druge številke .. potem pa bi baje lahko sedmico dobil .. skoraj milijon evrov, če bi še dalje igral na stare številke ... To je bilo takrat, ko je loto bil izžreban pri 2mio, če se ne motim ...

Pa škoda penez za to ... jaz loto vplačam samo, ko se vrtijo vrtoglavi milijončki ...