Loto taktike

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
loto dela revne ljudi se bolj revne, sem pa tja pa kaksen obogati. skratka, neenakost v druzbi se povecuje in je s tega vidika je loto skodljiv.edina olajsevalna okoliscina je, da se del izkupicka namenja invalidskim organizacijam, pa se v tej verigi se dosti nalepi lna prste. ce hoces preizkusat sreco je veliko bolje, da gres v najblizji kazino in na ruleti polagas rdece in crne. lp!

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
loto dela revne ljudi se bolj revne, sem pa tja pa kaksen obogati. skratka, neenakost v druzbi se povecuje in je s tega vidika je loto skodljiv.edina olajsevalna okoliscina je, da se del izkupicka namenja invalidskim organizacijam, pa se v tej verigi se dosti nalepi lna prste. ce hoces preizkusat sreco je veliko bolje, da gres v najblizji kazino in na ruleti polagas rdece in crne. lp!
sicer je možnosti manj in je posledično možnost za dobitek večja, ampak kaj ko je tako preračunano, da na dolgi rok seveda izgubiš...

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.189
1.180
113
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
zanima me, kakšne taktike uporabljate pri igranju lota. Ali je to vedno ista kombinacija ali vedno druga, rojstni dnevi, na blef,....
Najboljša taktika:
1. na banki odpreš poseben račun za loto (lahko recimo kar podračun tvojega TRRja)
2. ko te prime, da bi vplačal loto, prenakažeš 10€ na ta račun.
3. konec leta pogledaš, koliko si zadel.

Če pa že res hočeš loto vplačat, potem pa vedno na blef obkljukaj cifre.
Ker če igraš na iste cifre, pa NE redno, se ti bo po mrfiju zgodilo,
da ravno tisti teden, ko ne boš vplačal, bojo tvoje številke sedmico pobrale.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ni povsem res, da je vse po vrsti samo lari fari.
Skrajšani loto sistemi so npr. prava mala znanost.

http://www.lotosistemi.net/

Seveda pa zadeva zgolj zmanjša verjetnost izgube, nikakor pa ne zagotavlja zaslužka.

Pa da me ne boste takoj naskočili... Sam nikoli nisem igral lota in posledično ne zaslužil.
Sistemi so me zanimali izključno z vidika matematike in verjetnosti.

Na žalost ga ni junaka, ki bi ti lahko pomagal zadeti sedmico.
No ja, razen Vidovitog Tarot Milana.
Ne vem pa, če tip sploh še dela. Preveri na Youtube-u.
cool-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik MB91 pravi:
jaz tudi ponavadi ne igram ampak časi so taki da bi blo fajn kaj zadet
smile-1.gif

Star gorenjski pregovor pravi: "KUPI ŽE ENKRAT LOTO LISTEK ?"

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Jaz na loto gledam kot neke vrste dobrodelnost.
Vsak izmed nas kdaj sanja, kako fino bi bilo če bi zadel na lotu.
Torej, nekajkrat na mesec vplačam loto listič (ko grem v trgovini mimo loto prodajalne, pa da ni nikogra v vrsti), s tem prispevam v sklad, da se nekomu ta želja uresniči, nekaj gre pa še v sklad za invalide. Na tiho upam, da tudi jaz pridem kdaj na vrsto za zadetek.
Se pa zgodi, da kdaj pozabim preverit listek in mi propade, seveda take srečke ne upam pogledat ampak gre direkt v smeti.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Upanje si kupiš z listkom,.....za nekaj drobiža dobiš vsak teden novo upanje, -mislim da se splača, -neprecenljivo...
...brez listka te čaka suženstvo do poznih let, potem penzija, višine miloščine.......če vse premisliš, je ja boljš da se kr takoj fkraj spraviš,...
....ampak z loto listkom,
cool-1.gif
....je pa lahko drugače, praktično ni možnosti, ampak če ne poskusiš, je je še manj....
...in tako iz tedna v teden..
cheer.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
Zdaj sem se spomnil, ena loto taktika pa res obstaja: izmisliti si moraš čim bolj izvirno kombinacijo - tako, ki jo ne bo obkrožil nihče drug. V primeru, da dobiš kaj (vse kombinacije imajo enako verjetnost), ti vsaj ne bo treba deliti preveč. Ok, ker ne veš, katere kombinacije ne bo izbral nihče drug, se poskušaš izogibat raznim standardnim (zaporedja, vzorci...). Bi bilo pa zanimivo videt, če bi loterija objavila najbolj pogoste kombinacije.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.423
7.080
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
A obstajajo taktike?
confused-1.gif

Taktik je malo morje - težava je v tem, da nobena ni učinkovita
wink-1.gif

No ja...res je, da ni taktike, kako zadeti, ampak lahko se pa uporabi taktika, da je tvoj kombinacija najbolj unikatna. Rojstni dnevi so naprimer največja bedaija, ker obstaja folk v SLO ki dela isto in imajo na iste dneve rojsni dan.

Torej izbrati je potrebno kombinacijo, katero bo izbralo čimmanj ljudi, da se ob morebitnem zadetku dobitek ne razdeli na preveč kosov.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.521
6
38
Zato pa jaz Eurojackpot igram takole: kadar grem na pošto ali nje podobno ustanovo, vzamem listek za 2€, že narejen. Niti ne pogledam kaj je izpljunil in natisnil in grem. Ko in če bom kdaj zadel, bom vesel, če pa ne, me pa od dveh evrov tedensko tudi ne bo pobralo. In to je to. Se ne sekiraš =).

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Zdaj sem se spomnil, ena loto taktika pa res obstaja: izmisliti si moraš čim bolj izvirno kombinacijo - tako, ki jo ne bo obkrožil nihče drug. V primeru, da dobiš kaj (vse kombinacije imajo enako verjetnost), ti vsaj ne bo treba deliti preveč. Ok, ker ne veš, katere kombinacije ne bo izbral nihče drug, se poskušaš izogibat raznim standardnim (zaporedja, vzorci...). Bi bilo pa zanimivo videt, če bi loterija objavila najbolj pogoste kombinacije.

LOTO Statistika

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
to boš gotovo sam igral
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Zdaj sem se spomnil, ena loto taktika pa res obstaja: izmisliti si moraš čim bolj izvirno kombinacijo - tako, ki jo ne bo obkrožil nihče drug. V primeru, da dobiš kaj (vse kombinacije imajo enako verjetnost), ti vsaj ne bo treba deliti preveč.
Traparije. Napisat moraš tisto kombinacijo, ki zadane, neglede na druge ki igrajo. Še vedno je boljše, da dobitek deliš še s stotimi, kot pa da nimaš kaj deliti.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
to boš gotovo sam igral
bonk.gif

Verjetnost te kombinacije je popolnoma enaka kot 1, 5, 12, 14, 21, 28, 33

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
to boš gotovo sam igral
bonk.gif

Verjetnost te kombinacije je popolnoma enaka kot 1, 5, 12, 14, 21, 28, 33
ene številke so se večkrat pojavile kot druge...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Citat:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
to boš gotovo sam igral
bonk.gif

Zanesljivo ne. Enkrat je bila predstavnica loterije na TV in je povedala, da je to precej igrana kombinacija
pa 31, 32, 33 , 34 , 35, 36, 37, 38?
potem gredo po tej logiki, gotovo tega nihče ne igra
zmaga.gif