3 nocitve/4 dni je premalo za tako mesto.
Sicer pa...ravno sem se vrnil od tam. Kar se tice transporta, je najugodnejsi underground. 3-dnevna karta te bo prisla cca 16GBP, 7-dnevna pa cca 23GBP. Hrana je dokaj draga. Mi smo obicajno jedli nekje v Soho. Vsakic bili zadovoljni, razen enkrat v eni tajski restavraciji...res ogabna hrana. Smo pa jedli enkrat v tajski poleg London eye-a, all you can eat za 7 GBP...in je bilo zelo dobro. Kolega, ki je bil tam pred par mesci je povedal, da je jedel na Piccadillyu v Pizza Hut all you can eat za 5 GBP.
Pijaca v pubih je kar draga. Runda za 4 je prisla okoli 10-12GBP. Pazi, da ne zavijes v gay pub, kakor se je skoraj zgodilo nam
Pubi se zapirajo dokaj hitro...med 11 in 12, razni diskaci pa okoli 3AM. Upam, da gres med vikendom, ker takrat mesto res zazivi.
Vstopnine so drage...tam okoli 15GBP. Veliko (drzavnih) muzejev je brezplacnih. Ce hoces videt London iz visine pojdi na London eye...ampak vstopnina tudi tam ni ravno nizka. Zanimiv je se ogled parlamenta, kjer lahko v zivo spremljas zasedanje (ce imas sreco). Ne pozabi na Hyde park, Tower bridge in ostale znamenitosti mesta. Mi smo sli tudi v Tower of London, za kar smo placali 13 GBP (znizano) in je vbistvu bila edina stvar za katero nam je bilo zal vstopnine. Edina zanimiva stvar je bil vodic, ki je cel cas zbijal sale (pristen angleski humor).
pa...mind the gap!