Lokacije in način prehrenjevanja med službo?!

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Ojla,

zanima me kako se kej prehranjujete med odmorom za malico (študenti, zaposleni). Ali hodite ven jest. v kakšno oštarijo, kje majo (npr.: od10:30-15:00) kosila (glavna jed + solata) in koliko kej stane. ali hodite v bližnjo trgovinico po sendvič, jogurt......?! Si kdaj pa, pa kdaj privoščite obilnejše obroke
cool-1.gif

Lahko kdo tudi kaj pograja (ime "birtije" lokacijo, ceno) ali še boljše, priporoča in pohvali.

Po šihtu ne velja...po šihtu se gre na:
nahrung002.gif

nahrung002.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah jst sm kr vedno (ko sm prek študenta delu) u štacuno leto po kkšn sendvič, 0,5 jogurta itd..

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ja jaz si s sabo vzamem material pa si na šihti naredim sednvič ozorima malico ..... tka zaj pa na
nahrung002.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Via Bona, Špar - Vič, Laterna, Mirje... Dokler sem študent in dobim topel obrok za dokej ugodno ceno, kar to prakticiram.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst si kupim kej v štacuni ali pa od doma vzamem in v službi ob srfanju na netu jem. S sodelavcem hodiva ven na drink in s sodelavko občasno v kitajsko. In to je to. Ne posvečam posebne pozornosti tem zadevam. Toliko gledam, da zajtrk pojem in da jem kaj zdravega.

lp

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Nekaj časa sem hodil na malico v Interspar na Viču, potem pa sem se tiste hrane naveličal. Mi je na koncu imelo vse enak okus. Zdaj grem največkrat po sendvič, itak pa je treba zjutraj nujno jesti.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Načeloma si kupim le malico, kako štručko, jogurt, sadje, ker jem doma, ko pridem iz službe. Če imam kaj opravkov oziroma doma ni kosila, si naročim na bone.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ponavadi malo prej ustanem, vzamem lok in nož in grem na travnik. Počakam na zajca in "dringgggg", potem ga slečem iz kožuščka in dam v tupervarko. Takoj po prihodu v službo gre v pečico in od 12 ga pojem. Sveže in poceni...kadar se mi ša ne ljubi loviti zjutraj, pa si kupim mali jogurt in malo petršilja.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ponavadi malo prej ustanem, vzamem lok in nož in grem na travnik. Počakam na zajca in "dringgggg", potem ga slečem iz kožuščka in dam v tupervarko. Takoj po prihodu v službo gre v pečico in od 12 ga pojem. Sveže in poceni...kadar se mi ša ne ljubi loviti zjutraj, pa si kupim mali jogurt in malo petršilja.

hysterical-1.gif

SKADARLIJA.press

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
odvisno kje sem delal.
redno vsako jutro zajtrk in popoldne kosilo med 15:00 in 16:00
malical sem samo pri fizičnem delu na terenu, takrat sem šel v trgovino sendvič, sadje, jogurt, pač odvisno od dneva sem te stvari kombiniral.
sedaj ko delam v pisarni pa ne malicam, sem se tako navadil in ne čutim potrebe po hrani. jem samo 2x na dan in to je to.

Freak

Pripravnik
19. sep 2007
522
0
16
Ob 10h mam ponavad malico. Jo pa mahnem v kak bliznji spar ali kako drugo trgovino. Bom mogu mal po toplih malicah zacet hodit.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Sej to, topla malica....fajn je če človek tja do konc šihta (do 17-18h) poje, poleg zajtrka, tudi kaj toplega
smirk-1.gif
.

Okrepčevalnica STEGNE?! Pozna kdo
confused-1.gif
!

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Še ena, ki ne more videti Sodexa.

(voda, mokasta in neouksna omaka, ki se nahaja povsod, pocaste testenine, mrzli in/ali zažgani zrezki).

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
V celotnem času obiskovanja predavanj na EF niti enkrat nisem jedla v Sodexu...sem se pa toliko bolj basala v Šumiju :D

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Dokler je bila še stara menza sem hodil v sodexo, sedaj pa podobno kot elvir ...