Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kako se ti pa zdi ta nas, ki smo ga s ferija poslali na natecaj?
saj pravim, skoda pac da se je izteklo kot se je, bi bil pa kr ponosen, ce bi na diplomi bil logotip, pri katerem sem sodeloval
Citat: Uporabnik alexx_ pravi:
dva mesca bo pa prevec na knap
kako se ti pa zdi ta nas, ki smo ga s ferija poslali na natecaj?
saj pravim, skoda pac da se je izteklo kot se je, bi bil pa kr ponosen, ce bi na diplomi bil logotip, pri katerem sem sodeloval
Osebno mi zmagovalni logo nikakor ne sede (očitno nisem bil edini z asociacijo na kuliso iz kavbojskega filma) - sploh ne vem, zakaj spreminjati stari logo, saj je uveljavljen, ima tradicijo. Prav tako mi niso všeč barve, ki spremljajo celostno grafično podobo.
Če primerjam tril logote (star, nov, predlog FERI), mi je najbolj všeč zadnji, je pa res, da je za končni vtis treba videti še predlagane barve za ostale zadeve.
ja, saj cist koncnega logotipa nisem gor prilepil. ampak kot crno bel po moje odlicno deluje.
spremenit so ga sli zaradi ljubljanske univerze, ki ga je dve leti nazaj posodobila. ta star logo je pa arhaicen. sodoben logo je nujen, ce hoce univerza sploh konkurirat v evropi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.