Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Še en izgovor sem opazil tukaj gori: kanta je oddaljena 500m uuuueeeeeeeeeja Presneto svoje lene riti lahko prevažate z avtom tudi na 100m do prve gostilne, smeti pa je težko zapeljat do kesona, ko se gre kam??
Jaz sem to pisal
Pa veš zakaj: zato ker starši nosijo smeti 500 metrov daleč (pa še 9 sosedov oddaljeniod 100-700 metrov), medtem ko so nam na dvorišče pripeljali kanto za bio odpadke. LE ZAKAJ? Starši imajo kmetijo in gnojišče na "dvorišču" vsi sosedje pa kompostnike ki komaj čakajo da je čimprej poln da imajo potem gnoj za vrtove. Čemu bodo namenjene bio kante na dvorišču ne vem. najraje bi jo poštrihal in uporabil zanavadne smeti. če lahko hodijo po bio odpadke naj hodijo še po navadne odpadke.
težko nam je tudi zato, ker občini še vedno ne uspe potegniti 150 metrov asfalta, 200m vodovoda
Midva z mojo pa v garsonjeri delava na takle način. vedro na notranji strani omarice pri koritu je namenjen bio odpadkom, poleg je ena kartonska škatla precej visoka in ozka za embalažo (pvc flaše, piksne, konzerve, flaše in podobne zadeve, in se sortira pred kantami) papir pa mečeva v koš pri pisalni mizi.