ločeno odpiranje prtljažnika/steklo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
leta nazaj, ko si ti še ponija gonu, sem imel prvič gretje sedežev, dvodelno, dve stopnji, šibedah, uanje in mnoge igrače.

in nekako ne verjamem, da je ta šipa res tko hudo dobra in vsa elektronika, ki jo rabiš enkrat letno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
leta nazaj, ko si ti še ponija gonu, sem imel prvič gretje sedežev, dvodelno, dve stopnji, šibedah, uanje in mnoge igrače.

in nekako ne verjamem, da je ta šipa res tko hudo dobra in vsa elektronika, ki jo rabiš enkrat letno.
Tebe si predstavljam, da imaš doma računalnik, kateremu si iz sistema pobral vse programčke, ki so original v windowsih, ker jih tako ali tako ne rabiš. Ali pa jih enkrat letno.

Jaz v avtu samo enkrat letno uporabim tempomat, takrat ko se peljem po najdaljši avtocesti. Enkrat letno uporabim tudi električno nastavljive sedeže. Do maja se z ženo voziva z mojimi nastavitvami, takrat pritisnem gumb elektronike in se nato naprej voziva z njenimi nastavitvami. Gretje sedežev uporabim samo enkrat, ponavadi zgodaj januarja, moram oceniti, kdaj bo najbolj smotrno. Ločeno odpiranje prtljažnjika pa sem letos tudi že izkoristil, tako da čakam na novo leto...
Vse enkrat letno...
bonk.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.247
4.809
113
Jaz imam sedaj že drug avto ki ima odpiranje zadnjega stekla, in ko bom spet menjal bo to eden pomembnih kriterijev pri izbiri modela....

Velkokrat rabim prepeljat kakšen daljši predmet in najbolj enostavno ga je v avto zagont noter, do armaturke spredaj,
žez odprto zadnjo šipo, med vožnjo ti ostane odprta samo zadnja šipa in v prtlažnik še vedno lahko nagoniš robo noter brez skrbi,
da bi ti kaj ven ušlo med vožnjo... in bistveno manj ti vleče noter izpuh zaradi vleka...

Včasih pa tud sam kakšno malenkost noter vržem...

Drugače je pa zlo mal avtomobilov z to varijano odpiranja razen seveda terencev
P206SW, Megane in Laguna z ustrezno opremo, BMW 3 Touring, pol je pa počas že konc...
in pa novi Kangoo in dvojčka Berlingo/Partner...

Za ene nepomembno za druge pomembno, koker kermu...