ločeno odpiranje prtljažnika/steklo

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a za take izredne dogodke pa ne mors iz notranje strani nabasat, če že???????? :D
Bi te rad videl, kako bi na koncu zatakni rolo... he, he,...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
povej mi kako bi nekdo, ki si dnevno izmenjava avto, vsakič štelal desni špegl v nulo? večini se nebi dalo in bi ga pustila v poziciji od predhodnega voznika. V takih primerih so el špegli zakon. Če pa sam voziš in noben drug, pa so res nepotrebni

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
el. ogledala pridejo prav, če kdaj na ozko parkiraš.
A potem greš pa skozi prtljažnik ven?
grims-1.gif

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
Zadeva je kar smiselna, kot so že opisali. Je pa spet tako - brez nje komot shajaš, če jo imaš pa ti prav pride in se razvadiš. Kot zelo veliko sodobnih pripomočkov in rešitev v avtu.

Kar se tiče pa novega superba - jaz vidim le eno prednost tistega sistema. Pozimi ne rabiš hladiti avta in potnikov medtem ko jemlješ kaj iz prtljažnika. Morda je uporabna z vidika oblike, saj na ta način dobiš obliko limuzine in uporabnost kombilimuzine (čeprav ne v celoti). drugače se pa tudi meni zdi metanje denarja v stvari brez prave vrednosti - brez tega bi bil avto verjetno nekaj 100€ cenejši lahko. Vprašanje pa če bo zaradi tega sistema kaj več kupcev.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Recimo el. ogledala so zame čisto nekoristna. Nastaviš, ko kupiš avto in konec. Ni mi pa jasno kako ženi, ki je 30cm manjša od mene odgovarja enaka nastavitev
confused-1.gif
.
Preprosto: eden (ali oba) si ne zna(ta) ogledala prav naštimat ...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Jaz imam nastavljeno OK. Ona si dvigne sedež in nastavi naslon pa mogoče spet pride na isto točko, kaj pa jaz vem, pravi da je vredu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Vsa dodatna oprema je podobna. Odkar imam električno nastavljiva ogledala, sedeže in volan, pa vse skupaj na spomin, je to res ugodje. Prej sem vsakič posebej nastavljal sedež in ogledala, ko je moja vozila avto, sedaj je dovolj le pritisk ene tipke.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Na spomin imam ogledala, sedež in volan. In je v redu. Tako kot ločeno odpiranje prtljažnjika. Kot sem že rekel, od viška ne boli glava. Boli edino, če si to opcijo na prejšnjem avtu imel, sedaj pa ne.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Na spomin imam ogledala, sedež in volan. In je v redu. Tako kot ločeno odpiranje prtljažnjika. Kot sem že rekel, od viška ne boli glava. Boli edino, če si to opcijo na prejšnjem avtu imel, sedaj pa ne.
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
zmaga.gif

res je, ko začne crkovat nepotrebna šara boli ali denarnica, ali ponos.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
sem mel naq bmw3 ločeno odpiranje šipe. In lahko samo rečem da je to zakon....zakaj? ker ni potrebno celga kufra odpret ko grem iz btc-ja in pokazat da ima woofer not, ker hitreje zmečeš notri vrečke kot pa še cela zadnja vrata dviguješ ... zamenjam ta sistem samo za el. odpiranje in zapiranje kufra... to.. je pa luksuz... pa še nič ne butne not če kdo že sedi v avtu...
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
res je, ko začne crkovat nepotrebna šara boli ali denarnica, ali ponos.
Taki stavki lahko pridejo samo od nekoga, ki ima šipe na pedala in smatra gretje zadnje šipe kot dodatno opremo.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
ne vem....imamo na terencu....uporabil 1X ko sem le odložil jakno, pa še to ker je bil parkiran preveč blizu zida za odpret prtljažnik....
....zgleda šminka...to je pa tudi vse....pes sploh nima kaj med vožnjo molit glavo skozi zadnjo šipo!!!...
in tudi pripomočki v stilu gretje sedežev, masaža ledvenega dela....itd...so bombončki brez katerih shajam brez problema....ne vem kdaj sem nazadnje uporabil...