ksz...ljubljanski mestni promet, ne hvala.
kot prvo, je edina možnost plačevanja neka plastična kartica, kar je skregano z vsako logiko, kot drugo, busi in vozni red...hahahahaha....poleg tega res ne vidim razloga, zakaj bi se gužval kot en bedak s prepotenimi in celo zelo smrdečimi ljudmi, ko so tekočo vodo nazadnje videli pred kakšnim letom, pa še to samo od daleč...pa ne pozabimo na trop čapcev, ki se nekulturno dere razne kletvice...z avtom sem najmanj 3x prej, ni mi treba prenašati vsega naštetega, res pa je, da se vozim praviloma na lokacije, kjer ni težav s parkiranjem, zvečer pa gre načeloma v centru, čeprav se slednjega v zadnjem času ogibam...če hočem kupovat, so za to dostopnejši in primernejši deli mesta z bistveno boljšo izbiro in parkiriščem tako rekoč pred vrati, lokali v samem centru mi tudi niso najbolj povšeči, no bodi dovolj.
Svojčas sem se sicer z busom precej prevozil, edina sprememba od takrat, ki sem jo opazil, pa je to, da se ne da več plačati z nekaj kovanci...okej, v zadnjem času sem se z busom peljal mogoče 3x ali 4x letno, odkar je za vožnjo z njim vsiljena tista plastika, pa ga ne koristim več. In ga tudi ne pogrešam kaj dosti.
Lp