Ljubljanski USRANI potniški promet

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Meni so napisali tole:
Citat:

Spoštovani!

Vstopanje na vsa vrata na mestni avtobus ni predvideno, ne glede na to, da je bilo plačevanje z gotovino ukinjeno. Voznik še vedno kontrolira plačevanje voznine na svojem terminalu , pomaga potnikom pri morebitnih težavah in ob nakupu večjega števila vozovnic to tudi zabeleži na svoj terminal, da se transakcija izvede. Za hitrejši pretok potnikov pri vstopanju je predviden drugi validator, ki je na levi strani ob vstopu na avtobus.

Lep pozdrav
*************** (T.P. ali pa M.M)
grin1.gif

pohvale in pritožbe LPP

Bull*hitt - Informativno samo
ne-ne-1.gif

Ma itak BV, če se dva postavta in hočta plačat z moneto ob konicah je to totalna štala
bonk.gif

Recimo pr Nami al pa na bavarskem se tkoj nardi kolona 5,6,7 busov zaradi plačevanja z moneto
cry12bpy.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Bi pa seveda potem nastopila "balkanska mentaliteta". V Londonu to morda že deluje, pri nas pa že vidim, da vstopajoči ne bi spustili najprej potnikov dol.
bonk.gif
Ni nujno. Na vlakih ni neke zmede glede gor in dol, niti je ni bilo včasih.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Nekdo ... kdaj si pa slikalo to sliko? ... Kolikor je videti je bilo vreme zelo slabo ..

Naj ti povem, da je čisto vsak avto ob snegu in dežju osran ... najbolj pa ob snegu, ker avto takšen naredi, da ti ga je res malo težko pri scru, ko ga pelješ po cesti ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Verjetno toliko kot en tank nafte ali pa še to ne. Za moj pojem ni neka blazno komplicirana tehnologija, pač čitalec brezkontaktnih pametnih kartic in to je to. Ampak na LPP so itak leni, ko se gre za tehnične novosti, posebej pri uporabnosti.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Verjetno toliko kot en tank nafte ali pa še to ne. Za moj pojem ni neka blazno komplicirana tehnologija, pač čitalec brezkontaktnih pametnih kartic in to je to. Ampak na LPP so itak leni, ko se gre za tehnične novosti, posebej pri uporabnosti.
Ah kje pa... ta validator je kr precej €€€ ... pa LPP nima z tem nič
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.446
7.145
113
pri taščici
Hvala za info, da lahko z eno urbano placas vec potnikov hkrati. Nisem vedel. Je pa res da sem bolj poredko na busu.
Sheriff. V 5 minutah(4m/minuto) dva studenta avtobus oprhata s kvalitetnim wapom. Saj ne pricakujem poliranega, ne pricakujem pa pol cm blata na njem, na katerega se naslonim, ker me narod porine ob njega ko se guzva ob vstopu.
Kako dolgo delajo krtace ne vem.
V poletnem casu najbrz cel teden ni treba prati busov, tudi pozimi se najde vec dni lepega vremena. So pa dnevi ko zna biti noro in pride po eni voznji bolj usran kot po celem poletju.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hvala za info, da lahko z eno urbano placas vec potnikov hkrati. Nisem vedel.
Obveščanje je zelo slaba stran LPP. Recimo imeli so nočne linije, ki so furale celo noč. Ampak so jih ukinili, ker ni bilo zanimanja.

Normalno, nihče ni vedel za to, da furajo tudi ponoči, ker tega niso reklamirali.
stupid-1.gif

Glede validatorjev, tudi če je lastnik MOL (ki so mimogrede lastnik LPP), bi jih moralo biti več. To pač ni izgovor.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.523
6
38
Nisem vedel, da urbanomat teče na ikspejih
evil.gif
.
1187941-2011-04-1617.27.43.jpg

Priponke

• 1187941-2011-04-1617.27.43.jpg
    1187941-2011-04-1617.27.43.jpg
    208,2 KB · Ogledi: 92

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.523
6
38
Send report sem kliknil, ter dal tudi restart polken. Kasneje je mašina delala vredu
wink-1.gif
.