Ljubljana - Udine

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Torej, kje najhitreje oz. nabolj enostavno iz Ljubljane do Udin (konkretno Tavagnacca)?
Po avtocesti do Sežane, čez Fernetiče in na italijansko avtocesto nazaj proti Udinam? To pot prikaže Navteq Map24.
Je mogoče bližje / lažje čez Gorico?

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Nikakor čez Gorico. Pelji, kot ti je pokazal Navteq.
Verjetno greš v Arteni?
Ne pozabi iti še par km naprej, pogledat v Sorelle Ramonda.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
Nikakor čez Gorico. Pelji, kot ti je pokazal Navteq.
Verjetno greš v Arteni?
Ne pozabi iti še par km naprej, pogledat v Sorelle Ramonda.
Res je, grem v Arteni ja.
smile-1.gif

Sorelle Ramonda je pa v katero smer potem?

Iščem moško obleko za posebno priložnost, kravato, srajco, moške in ženske čevlje, pa še kaj bi se našlo...
redface-1.gif

Potem se splača iti v oba centra pogledat?
confused-1.gif

Hvala za pomoč.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Če iščeš moško obleko, je lahko Arteni kar dobra zadeva.
Sorelle Ramonda je sicer par km naprej proti severu, na kontra strani ceste. Ampak so z moškimi oblekami bolj tako...

Tudi čevlji (znamke) so boljši v Arteni-ju.
...sicer je pa nasproti Sorelle Ramonda (oz. ca. 500 m naprej na drugi strani ceste) ena večja (rumena) trgovina s čevlji. Imajo precej čevljev, če nisi bolj zbirčen, kot jaz.

Sicer pa govorim bolj o rangu oblačil Armani / Versace / Hugo Boss / Corneliani.

Morda (če iščeš omenjeni rang) obišči še Midas v Ljubljani. Imajo precej dobro izbiro! In Armanijeve obleke po meri!

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
Morda (če iščeš gornji rang) obišči še Midas v Ljubljani. Imajo precej dobro izbiro!
Sicer sva za avtomobilizem že popolnoma off, pa vseeno: Ljubljano sem dal v celoti že čez (Midas, Emporium, Hugo Boss, Mura, Sens, Zara...) pa sem do sedaj našel samo eno pogojno ustrezno obleko od Dolce & Gabanna, pa Zarine obleke se mi lepo prilagajo (vendar so popolnoma navadni kroji suknjičev).
Pri vseh ostalih so mi hlačnice preširoke, pogoj pa je tudi, da je obleka telirana.
redface-1.gif

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
OK. Glede na povedano predvidevam, da si pripravlljen kupiti 'tapravo' obleko.

Moja predloga sta dva:
- Corneliani (v Arteni-ju)

in še precej boljši (in dražji):

Brioni (v Trstu). Žal imena trgovine ne poznam, sicer pa so locirani na ulici pri Verdi-jevem gledališču .
Trgovino boš prepoznal po tem, da imajo v njej precej Burberry oblačil.
Računaj pa, da Brioni-ja pod 1500 EUR ne bo.

Aja, morda še tole:
Ravno nasproti te trgovine (torej na isti ulici) je še ena kvalitetna trgovina, kjer pa imajo SAMO moške obleke, srajce, kravate.
Tam bi znali imeti te dni precej bolj 'slovesnih' moških oblek.

Za ženska oblačila (in čevlje) pa je v Trstu Re Artu, nekaj ulic stran.