Ti boga, da gredo delat še test očetovstvaCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
a ne pise ze v papirni obliki za Aljo in druzino
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tudi drugi pilot v drughem balonu je kiksnil - ampak ker njegov kiks ni imel tako hudih posledic, se o njem pač ne piše. To še ne pomeni, da ni kiksnil.
Da se lahko vsak zmoti, vem., Sem že velikokrat to napisal tudi na tem forumu.
Ampak: eno je normalna napaka normalnega človeka, drugo je napaka nekoga, ki profesionalno prevaža potnike po zraku.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ponesrečeni balon je največji komercialno možen......spodriva 18 kubikov zraka........to je 18 ton vztrajnosti ki te vleče po tleh.......
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Ponesrečeni balon je največji komercialno možen......spodriva 18 kubikov zraka........to je 18 ton vztrajnosti ki te vleče po tleh.......
Zrak ni voda, da bi veljalo 1 kubik = 1 tona. Kubik zraka ima namreč zgolj dobro kilo.
Ali se samo meni zdi, da so šli tokrat mediji predaleč? Tudi na SiOL-u objavljajo njihove družinske fotografije iz Facebook profila, dobesedno citirajo komentarje prijateljev, iz njihove Facebook časovnice so naredili celo zgodbo ...Citat:
Uporabnik sole pravi:
Na slovenskenovice.si je že znana indetiteta umrlih....
Utopist. Pieteta je nekaj, česar slovenski pisuni ne poznajo, naj se imajo za rumene ali resne.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ali se samo meni zdi, da so šli tokrat mediji predaleč? Tudi na SiOL-u objavljajo njihove družinske fotografije iz Facebook profila, dobesedno citirajo komentarje prijateljev, iz njihove Facebook časovnice so naredili celo zgodbo ...Citat:
Uporabnik sole pravi:
Na slovenskenovice.si je že znana indetiteta umrlih....
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Kaj nisi prebral njegove titule?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ko bi vsak od vas poleg številk napisal še mersko enoto ne bi bilo problemov.
Imaš lahko 4 kubike drv, 50 kubični moped ali pa 35 kubično cisterno za nafto....
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
a ne pise ze v papirni obliki za Aljo in druzino
Citat:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Kaj nisi prebral njegove titule?
Dobr decimalke so me zjebale........18 ton vztrajnosti......nekaj kar jih je zj*** pri pristajanju
Od takrat ni bilo sprememb, kaj bi ponavljali.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
torej v vrtcu si se nazadnje pogovarjal o lulckih?
V bistvu so nekritično povzeli izjave UKC, včeraj so bil posnetki izjav UKC na tv in te ljudje imajo čisto prevelik dar govora. Too much information. Mene je osebno najbolj motilo, da je predstavnik izjavljal zadeve kot so "umrla je tudi 'nekakšna' družina, kjer moški ni bil oče otroka" ... wtf... 'nekakšna'... dobro, da nista bila dva tipa v zvezi.Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Na Siolu so definitivno šli v k.urac. Poden, da večjega ni. Upam, da dobijo po peechki od NČR, informacijske pooblaščenke, svojcev in mogoče še FB-ja, glede na to, da so spizdili fotke od tam.