Liga prvakov 2011/2012

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
na tekmi, ki nima nobene veze z Premier ligo
grin1.gif

Citat:
Uporabnik shift pravi:
a ma kdo namen na povratno it v udine?jst bi pičil z svojim avtom.sicer mi tentorus ni drag ampak bi šel prej še malo po štacunah.kako do kart pridt?se da preko neta al samo na določenih bankah?

Malo pobrskaj po kakšnih forumih bolj za ITA ligo, ampak kolegi mislim da hodijo kar dol na stadion kupovat.
Se kdo s primorske malo zapelje pa kupi cel paket.

Group A
FC Bayern München (GER)
Villarreal CF (ESP)
Manchester City FC (ENG)
SSC Napoli (ITA)

Group B
FC Internazionale Milano (ITA)
PFC CSKA Moskva (RUS)
LOSC Lille Métropole (FRA)
Trabzonspor Aª (TUR)

Group C
Manchester United FC (ENG)
SL Benfica (POR)
FC Basel 1893 (SUI)
FC Oþelul Galaþi (ROU)

Group D
Real Madrid CF (ESP)
Olympique Lyonnais (FRA)
AFC Ajax (NED)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)

Group E
Chelsea FC (ENG)
Valencia CF (ESP)
Bayer 04 Leverkusen (GER)
KRC Genk (BEL)

Group F
Arsenal FC (ENG)
Olympique de Marseille (FRA)
Olympiacos FC (GRE)
Borussia Dortmund (GER)

Group G
FC Porto (POR)
FC Shakhtar Donetsk (UKR)
FC Zenit St Petersburg (RUS)
APOEL FC (CYP)

Group H
FC Barcelona (ESP)
AC Milan (ITA)
FC BATE Borisov (BLR)
FC Viktoria Plzeò (CZE)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Oja, samo se nikomur ne ljubi komentirati, ker je Obrez se vedno Obrez, drugi Obrez je se bolj nadlezen, Milan je pa na smesen nain odnesel piko domov. Aha pa goli so bili dokaj spektakularni morda se mi zdi to samo zato, ker ze nekaj casa spremljam samo nase klube in njihove evropske tekmece, ki pac niso na istem nivoju kot Liga prvakov.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Kva je pa Pato naredil... v 50m je komplet obrambo prehitel za 20m... v bistvu ne obrambo, ampak zadnjo vezno linijo, saj je klasičen obrabni samo Abidal...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Sem malo šaltal pa sem se ustavil na Chelsea - Bayer ker so mi švabi čist všeč. Mlada energična ekipa. Žal jim ni ratal, so pa mel svoje šanse. Pomoje majo več šans za napredek iz skupine kot Valencia.

se mi zdi da je BVB še bolj mlada napadalna ekipa, z malo več sreče bi včeraj gladko premagali arsenal. Pa tudi ne dvomim, da bojo iz kroga v krog boljše igrali, saj ne vem, če ima sploh kateri igralec izkušnje iz LP.