Liga prvakov 2010/2011

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Dejmo bit realni, včeraj Arsenal ni meu za burek. Naj bodo srečni da je bilo samo 3:1, ker če bi Barca zadela vse tiste šanske ki so jih imeli bi lahko bilo 10:1. Enostavno igra Barca nogomet v katerem lahko samo uživaš. Glede izključitve van Persia pa takole: dečko je bil malo živčen včeraj in še pred izklučitvijo se je nekaj sršenil in bil pameten, v tisti kontri in ofsajdu pa tako da je on točno vedel in videl da je v ofsajdu in ne vem zakaj sploh je šel streljat proti golu. Verjetno iz jeze in da pridobi kakšno sekundo. Za moje pojme neumnost! Tako da ne vem zakaj se sploh čudi. Po pravilih je to rumen karton in sodnik je to tudi naredil. Še najbolj glupo se mi pa zdi da se gre potem izgovarjat da ni slišal. Meduze v morju so slišale ta žvižg sodnika ne pa van Persie...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Vidim, da se spet počutiš ogroženega tlinajstletnik.

Če ti nisi najbolj zafrustriran moderator na svetu potem pa...
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Citat:

Mimogrede, ko sem ravno pri komentatorju, a je kdo gledal Real - Racing to nedeljo (bolj konkretno: po koncu prvega polcasa, dokler ga niso odstrelili z reklamami in prvih 20 minut drugega polcasa) ? Kaj ta tip je za ene rastline ?

Obrez je pred to tekmo dobil ogromno kritik ko je komentiral Real - Malaga? Nevem točno vem pa da je bilo 7:0 za Real, in je bil na tej tekmi tako pristranski (češ da je Real nešporten da je zmagal z tako razliko, da je nepisano pravilo da se ekipa umakne ko je 5:0, uglavnem nekaj je dissal Realove navijače, Ronalda ipd. In je pač prekipelo ne samo Realovim, tako da so kar hude obtožbe letele nanj.

Na tej tekmi se je pa nekaj skušal opravičevati ampak itak ni zadel bistva.

Saj to jaz razumem, da ga ljudje kritizirajo, ampak da on namesto tekme cca. pol ure lapa o ene nesmisle ("nisem rekel da je C. Ronaldo slab nogometas - nasprotno, je odlicen nogometas, takoj za Messijem"
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
joj kako ne morem več te barce, gledam zadnje cajte fuzbal samo zato, ker čakam, da barca zajebe

Hvala enako. Je pa smešno kako jih nihče ne naštudira. Ene in iste fore celo tekmo, pa drkanje žoge gor dol.

Lahko jih naštudiraš, kolk hočeš, če pa gredo ko avioni. samo ta utekanja poglej, Xavi in Iniesta pa držita žogo ko v švicarski banki..

Barco lahko zjebe Chelsea, Bayern ali Inter. Ti bi po moje znali Barco dovolj trdo prijet v obrambi.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
joj kako ne morem več te barce, gledam zadnje cajte fuzbal samo zato, ker čakam, da barca zajebe

Hvala enako. Je pa smešno kako jih nihče ne naštudira. Ene in iste fore celo tekmo, pa drkanje žoge gor dol.

ker ni kaj bistvenega za študirat, tiki taka žoga sem pa tja pa jo dobi od njih če jo lahko, se je lepo vidlo včeraj zadnjih 5+ minut ko arsenalovci niso več mogli

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma tega se lotiš s staro italjansko šolo, tako kot jih je lani inter zjebal - tako bi se jih Mourinho tudi z Realom lotil, samo si po mojem ne upa, ker je pa le razlika a si Real ali Inter. S tem da potem vsi Obrezi tega sveta pojejo o nepravičnosti, ker je neatraktivna ekipa zmagala (beri: ne njegova Barca).

Inesto, Xavija in Messija vsak 3x brcne, pa si nebojo več žoge tako podajali lepo mirno, ker bojo ob vsakem kontaktu čakali, od kje bo naslednja kopačka priletela.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Marsikomu gre na živce to Barcino drkanje žoge, ampak, da si to lahko privoščiš, moraš imeti igralce za to, večina jih nima.

Če nasprotnik ne dobi žoge, ti pač ne more dati gola.

Žal je Španija lani na SP igrala prav na ta način, s tem da je bilo tisto še bolj mučno gledati, ker Španija pač nima Messija, ki doda atraktivnost....Upajmo, da bo drugo elto na EP Torres zdrav in pripravljen, potem bo Španija manj barcelonasta.

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Letošnji Inter ni sposoben kaj veliko nardit barci. Prvo je pod vprašajem, da bi sploh gol spacali letos brez milita v odlični formi kot lani, drugo nimajo mou-a, kateremu je lani res uspelo vse na tistih 2 tekmah ipd...

Bunker lohk kak Manu (er) izpelje, da bodo pa gol dal bi pa spet moral računat na busketsa ali pa Valdeza.
grin1.gif

Glede Obreza in brcanja igralcev pa....
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mah, men gre tudi na qurac ta igra Barce.. sem odprt za vse tipe fuzbala, sam to pol urno nadrkavanje pepcka na svoji polovici, potem pa 2 opciji: A) podat v globino, B) podat na bok mi gre res ze posteno na falus. Pocas mi ze Real, ki ni bil nikoli moja velika simpatija postaja bolj privlacen za gledat..

Kar se Arsenala tice, niso res imel za burek.. Dalec od tega, da sem strokovnjak, samo peesda, ce nasprotnik igra defenzivnega vezista za stoperja in levega bocnega za drugega stoperja, mi je logicno, da jih mal stestiras s kolikor tolikor napadalno igro.. Arshavin, Nasri, Chamach pa Walcott bi jim IMHO dali mal mislt.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ja kaj nej pa delajo druzga , če pa nasprotna ekipa samo gleda. Barca je prava ekipa kjer lahko nasprotno moštvo pokaže koliko želje imajo po zmagi. Se je dobr vidl kva jim je Song delal na prvi tekmi. NIso mogl drkat te žoge ker je bil tip tko like povsod.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Poizkusijo kaj napast? Probajo kaksno akcijo, vsaj na ene 5 minut spacat...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ti gledaš iste tekme?

Kaj delajo drugega kot napadajo? Kdaj si vzamejo malce časa in v prazno 3x podajo, ostalo je pa vse namenjeno naprej in vse se igra na nasprotnikovi polovici. Lahko bi kaj poslušal Keka včeraj, kako nemočno se počutijo igralci nasprotne ekipe ko naletijo na to igro. Včeraj so arsenalovci po 5min skupaj samo gledal in poskakoval po mestu, kot da bi prvič videli tako igro, kar je popolnoma njihov problem.

Na živce mi gre kadar zakomplicirajo oz. obstaja bolša rešitev z podajo nazaj na 16m sam vsega pa tud ni šans da vidijo, saj igrajo ne pa gledajo tekme po TV z odličnimi kamerami iz vseh kotov.

Glede igre pa
bonk.gif
si pač navajen na angleško nabijanje žoge v stilu...kar bo pa bo. Nobene gradnje akcije s kakšnim planom sam posrečene zadnje podaje ali pa pač nič....gremo spet na novo "probat". Arsenal je zdajle 1 mesec študiral Barco pa so spustil skoz tolk odličnih šans, da je bilo kar težko gledat, ker Villa in Messi nista zaključila kot ponavadi.

Pohvale tudi Almunii, ker včeraj je branil odlično in mu je vsakič uspelo zapret pot. Še kvazi najboljši golman na svetu Iker se bi lahko kaj naučil, da ne bo spet fasal 5 komadov.
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Jamie Redknapp strikes again
hysterical-1.gif

EDIT: anglesko igro si spet nastudiru po 15 minutah?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sej men je tud dolgčas kar Barcelona dela vendar je uspešno. Ne maram obrambnega nogometa vendar velikokrat je nujen. Ni pa lep za gledat. To je pač fuzbal.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Barca...obrambni nogomet?
bonk.gif

Pa vam ni pomoči tukaj....res experti ni kaj, obreza sta za vas profesorja.
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nihce ne dvomi v Barcino uspesnost. Jaz osebno imam rad fuzbal poln tempa.. Ne pa gol, pa potem pimplanje u 3pm nadaljne pol ure. Ajde, da vodis 3-0 pa je 80. minuta.. Chelski - United mi je bila kul tekma za primerjavo.. Al pa Liverpool - United. Veliko raznolikosti v igri.. Od pinpoint dolgih podaj, do dvojnih podaj, solo prodoru..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sej s tem se strinjam. Samo hočm povedat da nasprotno moštvo je tisto ki jim to pusti delat. Že skoz trdim da je za dobr fuzbal na prvem mestu dobra fizična pripravljenost.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne bere se tako... pač narobe razumel, kar je enostavno iz tistega zgoraj, vzamem nazaj.

Še vedno pa se post drži Viperja in Devilla.....hitro onanirat na premier league na tist duhomorn fucbal. Še pridejo tekme, kjer bo kak Shitty pokazal rdečim kako se igra.
hysterical-1.gif
Pol bo pa spet tišina ali pa cmizdenje.

Takrat si bom pa vzel čas za podjebavanje.
evil.gif