Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Isto sr%$je kot Avdiæev osnovnošolski kvazi humor....
Zdi se mi, kot bi to posnela tista dva bednika, ki sta pokvarila Slovenija ima talent.
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
ZaščitaCitat:
Uporabnik jekleni pravi:
Kumarice v Lidlu so ovite v folijo, tako da ni panike.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
sploh ženske.....da v dobi vsemogočih baterijskih pripomočkov pomisli na kumaro
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Zdi se mi, kot bi to posnela tista dva bednika, ki sta pokvarila Slovenija ima talent.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Očitno je reklama učinkovita. Zapomnil si si ime trgovine in o čem približno so govorili. To ni tako pogosto. Čez pol leta boš na "hudo" pozabil in nekje v podzavesti ti bo ven tolklo, da ima Lidl neko zvezo z zelenjavo.
pa bi znal povedati za kakšno radijsko reklamo v zadnjem času, ki se je po tvojem mnenju vsedla v podzavest poslušalca in delovala pozitivno za oglaševalca?Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Točno tako! Treba je ločiti med čudnimi reklamami,katerih namen je,da se poslušalcu/gledalcu vsedejo v podzavest in na nek način delujejo pozitivno za oglaševalca....in med reklamami,ki so naravnost kretenske,kot je ta iz Lidla. V tej raklami nas dobesedno nagovarjajo,kot da smo butalci.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Ti mislis da tukaj gre za marketing za katerem stojijo retardiranci in neuki ljudje. Sam o marketingu pa psiholoskem ucinku reklam pa ne vem ce bi ti strokovnjak znal kaj povedat.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Primer izvirne in dobre reklame,ki se zadnje čase vrti na tv,pa je tale za Octavio RS:
https://www.youtube.com/watch?v=6M3-ZmE3HRo
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Ne mislim tega,povedal sem samo,kako določena raklama deluje name:do konca odbijujoče! Vem pa da smo ljudje različni,marketing pa se dela za množice in ne za nekega posameznika s čudnim okusom
Primer izvirne in dobre reklame,ki se zadnje čase vrti na tv,pa je tale za Octavio RS:
https://www.youtube.com/watch?v=6M3-ZmE3HRo