Lidl in vračilo blaga

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

ja kaj pa potem tole pomeni ?

kar sem do sedaj želela vrniti, nikoli ni bilo problema za karkoli, račun sem pa vedno morala imeti

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Smash pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Vsak dan je tema o vracilu zadev. Brez zamere a da sem jaz trgovec vam ne bi menjal za nic. Posebno, ko bi slisal: porabil sem toliko in toliko pri vas, ta zadeva je darilo,.... Saj kupujete v Lidlu, ker: vam je ceneje, blizje,..... V glavnem: vas kdo sili tam kupovati. Jaz kupujem v najboljsem sosedu. Sem tudi ze kupil tam ali drugje kako zadevo, ki mi ni bila potem najbolj po godu. In naucil sem se: dobro poglej kaj in kako/kje kupis, pa vedno daj malo vec za boljso stvar. Sicer pa to ne leti samo na odpiralca teme. Lp

to, da mi nebi menjali nič, da vas ne zanima, koliko pri vas porabim in se sprašujete, če me kdo sili pri vas kupovati, mi pove samo to, da bi bili slab trgovec, prodajalec

to, da ste ze kupili zadevo, ki vam ni bila po godu in se niste poizkušali z prodajalcem o tem pogovoriti, mi pove tudi kaj drugega

pa brez zamere, ne leti samo na vas, ampak na vse, ki podobno mislijo

ma lej no. ti si zame (če bi bil trgovec) slab kupec. Si bil prisiljen v nakup? Si neka velestranka? Ne. Ti si samo še en, ki misli: porabim 80 eur vsak drug teden pri vas, zdaj sem pa car. Pa prosim te, kaj pa je 80 eur na dva tedna. Zdaj vsak misli, da je nek car, ker pusti nek drobiž. Pa kaj naj zdaj vsaka trgovina zaposli še nekoga, ki se bo ubadal z takimi? In potem še pakiral in pregledoval vrnjene stvari ali kaj manjka, je mogoče bilo kaj narobe zvezano, priklopljeno,....

Kar se mene oebno tiče: sem kupil par zadev v "efektu", pa mi potem to ni bilo to. Zadeve sem potem ali podaril ali vrgel v smeti. Nekatere so pa pristale na bolhi. Da bi še šel blamirat in težit nazaj v trgovino, po moji napaki, mi ne pade na pamet. Srečno noro in čim manj napačnih nakupov

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Jaz v Lidlu kupujem malokdaj, pa sem do sedaj že 2x vrnil kupljeno blago popolnoma brez problemov!!! Nikoli ni nihče kompliciral, povedal sem pač, da mi roba ne ustreza in dobil sem vrnjen denar!!!

No, saj ti samo omeniš, da je bil 'Crazy Pat' tvoj stanovski kolega, pa zagotovo nimaš nikjer problemov.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.962
113
pri taščici
Zadnjič bilo po tv, da francozi na veliko vračajo darila v trgovino in jih menjajo za evre. Jim bolj denar diši kot nek nepotrebni izdelek

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V ZDA ljudje vrnejo v trgovine vsaj polovico božičnih daril in dobijo denar nazaj. Pri nas ja pa še daleč do podobne potrošniške kulture. Hofer je svetla izjema, pa še ta je tujec.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ampak kakro sem jaz razumel, vračajo v druge trgovine, ki so "specializirane" za te odkupe in preprodajo naprej in da denar dobiš šele, ko se izdelek proda...

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz....

ja kaj pa potem tole pomeni ?

kar sem do sedaj želela vrniti, nikoli ni bilo problema za karkoli, račun sem pa vedno morala imeti

Sej lepo piše:

»izjemo predstavljajo le izdelki s časovno omejeno garancijo proizvajalca, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri uveljavitvi vaših potrošniški pravic«.

In za to tudi jst nisem vedel (ja pač nisem točno bral kaj piše) do pred tedna dni, ko sem hotel kupiti darilo in na blagajni omenil: "sej lahko tako vrnem a ne?" in dobil zgornji stavek v odgovor. Zato tudi nisem kupil.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Registriran od: 02.09.2007
Sporočil: 11

a manj ne moreš pisati? :D

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
V ZDA ljudje vrnejo v trgovine vsaj polovico božičnih daril in dobijo denar nazaj. Pri nas ja pa še daleč do podobne potrošniške kulture. Hofer je svetla izjema, pa še ta je tujec.

Ni ga boljšega kupiti odprt, rabljen artikel, a ne?
priden.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Komu ti repliciraš?
sprasujem se.gif

Aja, misliš uporabnika Smash. Se je zbudu po dolgem času. Še bolj mogoče pa je, da je popil preveč alkota in se registriral s svojim alter nickom!
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Smash

Zelenc'
2. sep 2007
14
0
1
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Komu ti repliciraš?
sprasujem se.gif

Aja, misliš uporabnika Smash. Se je zbudu po dolgem času. Še bolj mogoče pa je, da je popil preveč alkota in se registriral s svojim alter nickom!
cool-1.gif

ne vidim kje je problem..registriral sem se torej že pred leti, aktivno pa uporabljam nek drug forum, ki pa za tole temo ni najbolj primeren

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Kaj se imaš za buniti, če ti ne menjajo? Jim ni potrebno, torej...kje je problem? Zakaj zdaj jokaš tu po forumu?

Smash

Zelenc'
2. sep 2007
14
0
1
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Kaj se imaš za buniti, če ti ne menjajo? Jim ni potrebno, torej...kje je problem? Zakaj zdaj jokaš tu po forumu?

teb pa marsikaj ni jasno ane - niti ne znaš brat, niti ti ni jasno kaj je namen foruma

Nazadnje urejeno:

Smash

Zelenc'
2. sep 2007
14
0
1
ok..da zaključim tole....so me poklicali in danes sem brez težav odnesel zadevo nazaj in dobil denar