Citat:
Uporabnik Smash pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Vsak dan je tema o vracilu zadev. Brez zamere a da sem jaz trgovec vam ne bi menjal za nic. Posebno, ko bi slisal: porabil sem toliko in toliko pri vas, ta zadeva je darilo,.... Saj kupujete v Lidlu, ker: vam je ceneje, blizje,..... V glavnem: vas kdo sili tam kupovati. Jaz kupujem v najboljsem sosedu. Sem tudi ze kupil tam ali drugje kako zadevo, ki mi ni bila potem najbolj po godu. In naucil sem se: dobro poglej kaj in kako/kje kupis, pa vedno daj malo vec za boljso stvar. Sicer pa to ne leti samo na odpiralca teme. Lp
to, da mi nebi menjali nič, da vas ne zanima, koliko pri vas porabim in se sprašujete, če me kdo sili pri vas kupovati, mi pove samo to, da bi bili slab trgovec, prodajalec
to, da ste ze kupili zadevo, ki vam ni bila po godu in se niste poizkušali z prodajalcem o tem pogovoriti, mi pove tudi kaj drugega
pa brez zamere, ne leti samo na vas, ampak na vse, ki podobno mislijo
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Jaz v Lidlu kupujem malokdaj, pa sem do sedaj že 2x vrnil kupljeno blago popolnoma brez problemov!!! Nikoli ni nihče kompliciral, povedal sem pač, da mi roba ne ustreza in dobil sem vrnjen denar!!!
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz....
ja kaj pa potem tole pomeni ?
kar sem do sedaj želela vrniti, nikoli ni bilo problema za karkoli, račun sem pa vedno morala imeti
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
V ZDA ljudje vrnejo v trgovine vsaj polovico božičnih daril in dobijo denar nazaj. Pri nas ja pa še daleč do podobne potrošniške kulture. Hofer je svetla izjema, pa še ta je tujec.
Komu ti repliciraš?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Registriran od: 02.09.2007
Sporočil: 11
a manj ne moreš pisati?
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Komu ti repliciraš?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Registriran od: 02.09.2007
Sporočil: 11
a manj ne moreš pisati?
Aja, misliš uporabnika Smash. Se je zbudu po dolgem času. Še bolj mogoče pa je, da je popil preveč alkota in se registriral s svojim alter nickom!
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Kaj se imaš za buniti, če ti ne menjajo? Jim ni potrebno, torej...kje je problem? Zakaj zdaj jokaš tu po forumu?