Bom še tukaj vprašal:
Ali obstaja kakšna aplikacija, ki bi (ko bi gledal Voyo na Androidu ali iPhonu) lahko omogočila streamanje prek DLNA na moj TV?
Namreč imam imam Samsung TV, ki ima internet in omogoča DLNA. Ko na telefonu gledam Voyo bi to gledanje samo "prestavil" na TV, tako da bom videl na večje.
Po domače rečeno rabim nek program, ki bi omogočal streamanje Voyo aplikacije preko wlan omrežja in DLNA na TV.
Je sicer pameten TV, ampak VOYO ni na voljo za mojega. Očitno (vsaj tako si razlagam) so kasneje začeli delat neke druge vrste pametnih TV, saj obstajajo različni pametni TV od Samsunga. Eni imajo podporo za Voyo, ostali pa žal ne (starejši?).
Sicer pa moj model TV SAMSUNG LE40C652.
Obstaja pa nekaj takega za dokupit, vendar predraga zadevica:
https://www.youtube.com/watch?v=7p6nOAcSUsE&feature=related
Res odlična zadevica, vendar 90 EUR ni vredna
Sicer mi je čudno, da moj TV tega ne omogoča (to, kar ta naprava), saj ga imam povezanega na wlan omrežje in uporabljam internet na njemu.
Mogu bom še malo pogledat pod nastavitvami, ker morda pa imam to že vgrajeno (neko funkcijo allshrare sem že videl, samo je nisem nikoli uporabljal)
Pa tudi v karakteristikah mojega TV piše, da omogoča all share, samo ne vem, ali je potrebno še tale dongle dokupit?
Edit: sem sedaj preveril ta allshare na moje tv. Stvar je taka, da omogoča Allshare samo za tiste naprave, ki so povezane na isto wlan omrežje in samo tiste datoteke, ki so naštimane za sharanje (recimo najde mi samo moj pc, kjer imam nameščen program samsung pc share manager in vsi video posnetki, ki so v temu managerju jih lahko gledam na TV).
Kar bi jaz rabil pa je to, kar je na youtube posnetku prikazano (torej, da dobesedno zaslon mobilnika "klonira" na zaslona TV-ja).
Mi lahko kdo kako pomaga?
Ne spoznam se preveč na te ALLSHARE in DLNA zadevice
, bi pa rad imel Voyo na TV oziroma če poenostavim bi rad imel ekran mojega mobilnika (Android/iPhone) na TV, kateri mi omogoča Allshare in dlna.