LG optimus 2X

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Očitno Slovenije ne smatrajo pod Evropo.
wink-1.gif

Tudi Švica že ima update na GB (gledal z LG update tool)ampak Swisscom pa še nima.
Upam,da bomo počasi na vrsti tudi Slovenci

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja sem bral na Slo-Android forumu da je eden iz slovenije že dobil posodobitve..Tko da je malo vse skupaj čudno...

Očitno eni še nismo v evropi... Ker makedonija je že dobila ...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Na XDA sem zasledil post kjer je en uporabnik rekel,da kljub temu,da je na update tool v10D je on dobil nadgradnjo.
Pisal na Vamatrade in ni odgovora zaenkrat kdaj bi naj bilo pri nas.
Je tudi napisal,da naj probamo parkrat zaporedoma zagnat update tool in bo potem mogoče preneslo.
Takoj ko pridem domov bom sprobal in javim.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Jst sem probal že večkrat pa mi ne rata....

Tako da ti probej pa če ti rata povej točno kaj si naredu da ti je ratalo posodobit
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Vem ja...sam za slovenijo še nič...men še vedno po starem kaže da ni posodobitev
frown-1.gif

edit: vse se mi zdi da bomo zadnji ki bomo dobili posodobitev ...

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
official change log GB published by LG-Germany:

Changelog:

Improved power management

- Viewing multimedia content will require less CPU power

- Performance and battery consumption has been optimized to better oversee background functions and control the amount of memory and CPU time being used. This feature also allows users to kill or halt non-responsive applications.

Support for more powerful graphics to allow for enhanced mobile gaming experience
Improved UI to enable faster access and control and a more intuitive user experience
One-touch word selection and copy / paste

- When viewing a web page, users can quickly select a word by pressing HOLD, then copying to the clipboard and pasting. Users also can easily adjust the selection area as needed.

Download management

- This feature allows all downloads from browsing, emails and other applications to be easily viewed and controlled from one place.

Audio preview

- Downloaded audio files can be promptly played without a specific player.

Support for new media formats such as AAC, AVC, MPEG 4 and H263
New features and other improvements: Active app management, shortcuts, widgets, icons, app groups, updated calendar options, camera geotagging, better email synching and more precise camera auto-focus

Source

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Dobil odgovor od LG Slovenija glede razlike med Euro_open 20l in Slovenia 20l

Razlika je v nastavitvah za internet,mms,sinhronizacijo podatkov,market in slovenske app.
Če naložiš EU Open namesto tistega namenjenega za Slovenijo lahko imaš težave z zgoraj omenjenimi stvarmi da ne delujejo ali pa da prihaja do napak.
Vglavnem napisali so tudi,da bo posodobitev na voljo za Slovenijo najkasneje okrog 15.11. lahko pa že prej,odvisno je od tega kako hitro se bodo odzvali operaterji.Kaj to pomeni nimam pojma.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
aha..sej itak ne dovoli nagradnje ker očitno V10d spada po SLOVENIA tak da dokler se tam ne spremeni na V20l ne bo nič tut če je že Euro open v dosegu
wink-1.gif

Sam res kaj majo s tem opareterji?!?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Razlika v xml fajlu za operaterje verjetno, kot ima Samsung CSC. Tisto o napakah pa je bullshit, ker nastavitev za podrocje Marketa se sama pridobi iz SIM kartice , APNje pa lahko vsak sam nastavi.