LG optimus 2X

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V sporočilu jo skriješ, da ali dol potegnaš z prstom po ekranu ali pa da stisneš meni gumb za nazaj ampak se vrag za vsako novo sporočilo samodejno vklopi in moreš potem ročno to tipkovnico zapirat.

flashe

Zelenc'
14. mar 2013
2
0
1
Pozdravljeni.

Zanima me, če mi lahko kdo pove kje najdem oz. mi pošlje .kdz datoteko (ali link) V30A oz V20S ali pa obe.
Gledal sem na XDA in ostalih forumih (sem tudi malo nezaupljiv do neznanih forumov oz. nepreizkušenih verzij OS-a), vendar nisem uspel najti. Za odgovore se lepo zahvaljujem.

Lp

flashe

Zelenc'
14. mar 2013
2
0
1
To je bila prva stvar, ki sem jo poizkusil, pa ni šlo. Pravi nekaj v stilu: 'Your FW is up to date. Try via settings -> about phone -> update software...' Sedaj imam nameščen 20l. Poizkusil sem z različnimi usb gonilniki, odstranjenimi oz. unmount-animi sd karticami, usb debugger-jem, ... pa ni nič pomagalo. Hvala.

Lp

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
V 20l je bila napaka, da lg update tool ni našel verzije in modela telefona.
Takrat smo mi posodobili preko OTA, ker drugače ni šlo.
Če sedaj OTA ponudi ICS pa nisem siguren, drugače se pa da naložit uraden FW za tvoj telefon preko AIO tool, ki je na voljo na XDA in izbereš točko 6 in slediš navodilom.

Če bi ti javilo kako napako pa samo nastaviš pri HOST datoteki, da ni več samo za branje.

Keiya

Pripravnik
14. nov 2011
75
0
6
Ptuj
Če ne gre posodobit telefona preko nastavitev, OTA potem predlagam da si naložiš V20S in potem posodobiš na V30A

Orodje ki ga je Popotnik predlagal: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737
zelo učinkovito
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.585
10.870
113
Zdravo

Sprašujem za sodelavca, je mogoče na LG P990 2X naložiti ICS, ker je zdaj še 2.3.4 verzija gor?

Nikakor se ne poveže s LG PC suite.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ja, še vedno
smile-1.gif

Nekako ne najdem neke pametne zamenjave pri teh novih naprav, ki so na voljo.

Pomemben mi je dober fotoaparat, zaslon v mejah normale ( ne neko veliko čudo ), da baterija zdrži vsaj dva dni ( slikanje, klici in nekaj malega googlanja ter tu pa tam bluetooth ), pa da ni Samsung, ker mi nekako ne sede njihova oblika.

Pri teh novih po večini najdem več minusov kot pa plusov, če ima dober fotoaparat ima zaslon ali premali ali prevelik ali pa nekaj drugega kar me odvrne.

Upam, da bo v 2014 kakšen po mojem okusu
wink-1.gif