LG optimus 2X

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Posodobitev na v20S na voljo od tega trenutka
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Sem že mislil,da je zopet kaj narobe z lg mobile update tool,ker mi ni prepoznalo modela in verzije telefona,pa sem potem telefon izklopil in nazaj vklopil in mi ga je prepoznalo.
Zaenkrat se mi zdi premikanje po menijih hitrejše,zvok med klicem je super edino po posodobitvi se mi je zvok za zvonenje samodejno spremenil
wink-1.gif

Podatki na telefonu,kot so slike muzika ostanejo nedotaknjeni,nič ne izbriše.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Katero verzijo ste imeli pred posodobitvijo? Jaz sem mojega LG-ja kupil preko ebay-a z brandanim SW-jem - updatal sem ga z domnevno slovensko verzijo - trenutno imam LGP990-V20q, GRJ23, android 2.3.4 in kernel 2.6.32.9. Lg-jev program mi javi da imam zadnjo verzijo software-a?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
A se še komu osvetlitev po tej nagradnji drugače obnaša... pri meni prvo se zaslon izklopi pol komi spodnje tipke...prej vem da je bilo obratno prvo so se tipke izklople osvetlitev pol komaj zaslon.. sedaj pa obratno..

Tko da a se komu to dogaja?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Sem se malo poigraval v skritem meniju z nastavitvami tipk pa mi nikakor ne uspe da bi se prvo tipke izklopile in šele nato zaslon.
Edino svetlost tipk se da zmanjšat vendar je po vsakem ponovnem zagonu telefona potrebno ponovit postopek za zmanjšanje svetlosti tipk.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
greš tja kot da bi hotel natipkat telefonsko (ikona Telefon)

vpišeš spodnje številke in ko stisneš zadnjo lojtro te vrže v skriti meni

1809#*990#

potem pa stisneš Device Test in na naslednji strani čisto na dnu ko zaskrolaš boš našel Touch LED Brightness

p.s.

Pazi kaj boš delal v tem meniju,da ne boš kaj preveč prestavil,vedno si zapomni kaj je bilo prej nastavljeno,da se boš lahko v primeru težav vrnil na prejšnjo nastavitev.