LG optimus 2X

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ja,sem igral igerce preko TV zaslona.
Dela kot šus
wink-1.gif

duce

Zelenc'
20. dec 2011
7
0
1
Zakaj mi pri sinhronzaciji video vsebin, pc suite javi napako in da se mora nujno zapreti! Vsak nasvet je dobrodošel. Hvala!

duce

Zelenc'
20. dec 2011
7
0
1
Imam verzijo Pc suite v 4.3.46.20111117
telefon ima verzijo 2.3.4

Ko poizkušam v pc suite odpreti zavihek video vsebin mi javi: LGUX. exe je naletel na težavo in se mora zapreti!

hvala za pomoč

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Kaj pa če odinštaliraš to novo verzijo PC suite in naložiš tisto,ki jo imaš na telefonu?
Na SD kartici od telefona imaš pc suite v eni mapi.(ne na SD,ki si jo sam kupil)

Jaz imam tisto s telefona in mi dela BP

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Uradna objava na FB od LG Mobil..

Citat:
Ice Cream Sandwich (ICS) OS Upgrade Schedule
objavil LG Mobile dne 26. december 2011 ob 11:00
LG will be offering the Ice Cream Sandwich (ICS) OS upgrade for a range of LG smart-phones which were introduced this year. The global upgrade schedule will begin in the second and third quarters of 2012, which will be followed by a global roll out.

During the second quarter of 2012 upgrades will begin for the following smartphone models: the LG Optimus LTE, Prada phone by LG 3.0, the LG Optimus 2X, the LG Optimus Sol, the LG my Touch Q and the LG Eclipse. These upgrades will be followed by upgrades for the following smartphone models during the third quarter of 2012: the LG Optimus 3D, the LG Optimus Black, the LG Optimus Big, the LG Optimus Q2 and the LG Optimus EX.

LG will be taking all possible measure to offer a smooth OS upgrade in a timely manner. The exact start dates can vary by market, as each country can have different requirements, depending on the carrier and the smartphone model.

LG would like to thank its customers for their most valued loyalty and support. Further details on the ICS OS upgrade, including their exact start dates, will be released prior to their commencement. Please stay tuned for more updates from LG.
Thank you.

Prevod za tisto kar je za nas pomebno ki mamo LG optimus 2x

Citat:
V drugem četrtletju leta 2012 se bo začel nadgradenj za naslednje smartphone modele: LG Optimus LTE, Prada telefon z 3,0 LG, LG Optimus 2X , LG Optimus Sol, LG moj Touch Q in LG Eclipse. Te nadgradnje bo sledila nadgradnje za naslednje modele smartphone v tretjem četrtletju leta 2012: LG Optimus 3D, LG Optimus Black, LG Optimus Big, LG Optimus Q2 in LG Optimus EX.

jst upam da tokrat ne bojo zavlekli v jesen..
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
ksz

Kako se telefon sedaj obnese ko je na 2.3 Androidu?
Razmišljam da bi ga nabavil, ker je zelo ugodna cena za kar telefon ponuja. Edino kar me skrbi je podpora LG-ja...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Tut sam lahko potrdim da deluje odlično na 2.3.4 nobenih težav nisem opazil od nagradnje to je že 2 meseca
wink-1.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Hvala za info!
Zanimivo je, da je cenovno zelo ugoden in da ima uradno napovedano nadgradnjo na 4.0 ICS. Medtem, ko ostali telefoni v tem cenovnem rangu (okoli 300eur) nimajo napovedane uradne nadgradnje na 4.0...
Edino kar me odvrača od nakupa je znamka LG. saj sem imel v preteklosti že opravka z LG mobiteli in so bili vsi "vredni nič".
Zato me zanima uporabniška izkušnja, napram recimo galaxy S, HTC desire S in podobni.

lp

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Vsak bo zagovarjal telefon,ki ga uporablja.
Se pravi uporabniki Samsunga bodo navijali za Samsung in tako naprej.
Na tebi je da se odločiš kaj boš kupil.
Vendar bodi pozoren Samsung S ne bo dobil posodobitve na ICS 4 dobil jo bo pa Samsung S II

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Jaz imam še vedno težave z GPS po nadgradnji. Zelo dolgo išče satelite, ko jih najde dela 1 minuto in jih spet ne najde
frown-1.gif

Mogoče je pa zadeva za na servis in nima veze z nadgradnjo. Res ne vem...

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Živjo.

Prosim za pomoč in sicer na tem aparatu je vedno vklopljen predvajalnik glasbe.
Kako to izklopim oz. zbrišem aplikacijo - GLASBA.
Ker je zadeva non-stop aktivna tudi prazni baterijo.

Ima kdo kakšno idejo?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Odkar sem prešaltal na CM7 + kernel od vadonke, sem zadovoljen kot še nikoli. Pred nekaj dnevi sem probal Gueste 2.2, ki temelji na najnovejšem LG romu, pa sem hitro skočil nazaj na CM7
wink-1.gif