LG E960 Nexus

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Pri S3 zadnji pokrovček škripa, ima luft, opleta, kakor želiš...moj je bil eden prvih (beli) iz junija. Plastika je začela pokat po treh mesecih (govorim o zadnjem pokrovčku). Mogoče ga imaš premalo časa, da bi ugotovil...
Pa ne zdaj kuhat neke zamere, nisem rekel da je S3 slab telefon, sem ga imel 9 mesecev in sem bil zelo zadovoljen.
Vendar je izdelava Nexusa 4, boljša od S3.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Pri S3 zadnji pokrovček škripa, ima luft, opleta, kakor želiš...moj je bil eden prvih (beli) iz junija. Plastika je začela pokat po treh mesecih (govorim o zadnjem pokrovčku). Mogoče ga imaš premalo časa, da bi ugotovil...
Pa ne zdaj kuhat neke zamere, nisem rekel da je S3 slab telefon, sem ga imel 9 mesecev in sem bil zelo zadovoljen.

Mam ga od avgusta 2012 tako da že 6 mesecev in ne opažam tega glede pokrovčka..kot praviš trdno se drži isto kot prvi dan..
wink-1.gif

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
OK. Mogoče se je pri meni pokrovček zjebal...ker sem menjaval baterijo..imel sem wall charger, pokrovček dol, drugo baterijo noter, pokrovček nazaj...mogoče se je res tako uničil..
confused-1.gif

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
no, kakorkoli, moraš oba prijet v roko, da vidiš razliko..še vedno trdim da je Nexus bolj kompakten in lepše izdelan
smile-1.gif
)

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Po prvem polnjenju..

screenshot2013-02-09-10-.png

Klikni še na graf, da se prikaže koliko časa si bil na WIFIju ipd.
Drugače pa se baterija po par polnenjih občutno izboljša. Vsaj meni je po prvem polnenju baterija tako hitro šla, da sem lahko gledal kako se procenti nižajo
grin1.gif
Zdaj po 4-5 polnenjih pa drži ~2 dni (wifi vedno vklopljen, čez noč pa ga dam v flight mode).

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
no, kakorkoli, moraš oba prijet v roko, da vidiš razliko..še vedno trdim da je Nexus bolj kompakten in lepše izdelan
smile-1.gif
)

To definitivno drži. Že Nexus (tisti pred 4ko) je veliko bolje izdelan kot S3.... Kar se tiče izdelave S3 je totalen crap... Žal :/

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Citat:

Klikni še na graf, da se prikaže koliko časa si bil na WIFIju ipd.
Drugače pa se baterija po par polnenjih občutno izboljša. Vsaj meni je po prvem polnenju baterija tako hitro šla, da sem lahko gledal kako se procenti nižajo
grin1.gif
Zdaj po 4-5 polnenjih pa drži ~2 dni (wifi vedno vklopljen, čez noč pa ga dam v flight mode).

Žal se mi je že spraznila baterija in sem ga že naponil...drugače pa Wifi vedno prižgan, Data 2G only, NFC off

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
smile-1.gif
)

To definitivno drži. Že Nexus (tisti pred 4ko) je veliko bolje izdelan kot S3.... Kar se tiče izdelave S3 je totalen crap... Žal :/

Pomoje ker je toliko tanek, če bi ene 3-4 milimetre in par dek materiala žrtvovali, bi bilo 4x boljše.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Potreben je unibody al pa nekaj takega kot pri iphonu 4/4s/5.Pa seveda kvalitetna, na otip prijetna plastika oz. boljši materiali.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:

Kaj nisi ti to za 400€ prodajal
10.gif

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
prva cena je bila na bolhi 380€, bele barve, folija na zaslonu, 5x etui, 5x zaščitna folija, 2 dodatni bateriji in wall charger...spustil ceno na 350€, na koncu prodal za 330€

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Mene pa že čaka v USA...sam še 'dobavitelj' mora priti v SLO.
Edino minus tega je, ker ga bom očitno še dobra 2 meseca čakal
crazy1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:

Tretje polnjenje in praznjenje
smile-1.gif

Tam pri "Z odklenjenim zaslonom" mi je sumljiva ena precej velika rezina (direktno na sredini), ko je bil procesor aktiven, zaslon pa ugasnjen. Kolikor sem na hitro zmeril širino rezine in naredil navadni križni račun glede na celotno avtonomijo baterije... znaša ta kos kar eno uro (pa še mogoče par minutk več). Me res zanima kaj se je takrat dogajalo
rolleyes-1.gif

EDIT: pa glede na pozicijo te rezine (in glede na uro v status baru) se je to dogajalo nekje okrog 4. ure zjutraj.

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Mislim da bolj težko. Poglej katere aplikacije tečejo in probaj ugotoviti katera je sumljiva (eno po eno jih ubijaj in poglej če se bo to še vedno dogajalo). Meni je enako delala neka aplikacija za merjenje zračnega pritiska (ki je po defaultu vsakih X minut samplala zračni pritisk in ga shranjevala v bazo
rolleyes-1.gif

Pa še moj battery rundown (trenutno na polovici):