LG E960 Nexus

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Še vsakič je cena Nexusov v Slo padla iz višav na poden, tako kot je bilo pri Nexus S ko je bil svoj čas dražji od Galaxy S, pa Galaxy Nexus dražji od SII potem pa je šel na 250€ in sem ga veselo kupil pa se mi je krasno j.... če sem ga imel x mesecev kasneje kot ostali. Če boš gledal da boš imel ves čas novitete si najdi šiht z 10k € mesečne plače da boš lahko vsake 2 meseca dal 700€ za telefon pa 700€za tablico pa 1000€ za laptop itd...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
sem vzel rabljen S2 za 215€ in sem happy, za 2 leti bo dober, če bo še dlje zdržal toliko bolje.....

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Steve: vsakemu svoje. Greš pobirat stave za ceno maja v SLO?

400 alo celo manj maja v prosti prodaji v slo? Sanjaj

Lani maja je bil nexus v avstriji 350, ko so ga pri nas na narocnino prodajali za 500

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Bolane cene... Sem pa kr prav mel, da bo pri nas nad 500 eur. Pa vsi ki ste zagovarjali nizko ceno... Kje ga mate?
evil.gif
Dejansko je to kot poceni iphone, nedobavljiv...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Point je, da ga v tujini dobiš za drobiž v primerjavi s cenami pri nas.Pa mislim, da sem pred meseci napisal 450+ eur
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
395 € v Saturnu recimo.

LP,
PIC

Saturn avstrija ali nemčija?S stroški prideš na 420 eur ali več.Glede na to, da mi je sgs3 boljši (tudi po testih gsmarene) in še vedno 50 eur cenejši od saturnove cene, se mi zdi n4 še vedno drag nakup.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
kaj je boljse, je zdaj pri telefonih zlo relativna zadeva (sploh top line zadeve)...in pri primerjavi ima vsak dobre kot slabe lastnosti, vendar ce bi kupoval, bi vseeno izbral nexusa mad samsungom...prvi plus je takojsni updeti za os, kot drugo, ni odvecne navlake na sistemu...in kot 3 mi nekak sede desing, kar pa je tako za vsakega drugace, ker imajo vsake oci svojega malarja...

moje skromno mnenje, tako da ce se izplaca ali ne, hmmm, odloci posameznik...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
395 € v Saturnu recimo.

LP,
PIC

Saturn avstrija ali nemčija?S stroški prideš na 420 eur ali več.Glede na to, da mi je sgs3 boljši (tudi po testih gsmarene) in še vedno 50 eur cenejši od saturnove cene, se mi zdi n4 še vedno drag nakup.

Jaz sem kupil v Nemciji.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
kaj je boljse, je zdaj pri telefonih zlo relativna zadeva (sploh top line zadeve)...in pri primerjavi ima vsak dobre kot slabe lastnosti, vendar ce bi kupoval, bi vseeno izbral nexusa mad samsungom...prvi plus je takojsni updeti za os, kot drugo, ni odvecne navlake na sistemu...in kot 3 mi nekak sede desing, kar pa je tako za vsakega drugace, ker imajo vsake oci svojega malarja...

moje skromno mnenje, tako da ce se izplaca ali ne, hmmm, odloci posameznik...

Kaj to kakšno hlajenje jedrskega reaktorja zraven gonite na telefonu?
17758-icon_confused.gif

Od samsunga app-i mi ga res mogoče grejo malo na živce, ko jih vidiš v menujih.
smirk-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tam med programi mislim, ne na tisih 6 glavnih menijih ali koliko jih je po defaultu.

AIDS

Pripravnik
10. sep 2007
614
0
16
Trbovlje
Hello.

Da se malo pridružim temi...

Ker na mobitelu nisem mogel dočakat Lumie 920, obljubljali so začetek februarja, nato včeraj, včeraj zvem da šele konc mesca...sem se odločil in vzel Nexusa :)

Najbolj me je skrbelo zaradi baterije, ki naj bi bila porazna... ne vem kaj delajo ostali, ampak meni že drži 21ur in imam še 40%, tako da sem zadovoljen.

Glede fotoaparata sem pa razočaran. Prej sem imel Galaxy S3, ki je v primerjavi s tem DSLR :) slike so res porazne..da o macro sploh ne govorim..ne moreš slikat macro, pa da ga hebes

ok, sama izdelava aparata je res na nivoju, nič ne škripa in ropota kot pri S3

Če koga še kaj zanima lahko vpraša.

Root-at ga je mala malica, btw
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ja za vse Nexus naprave je narejen super toolkit kjer s parimi ukazi v programu narediš vse živo na napravi. No saj za S3 tudi od enakega programerja obstaja zadeva, ampak na Nexusa je vseeno malo lažje in z manj komplikacijami modificirati.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Hello.

Jst nevem kaj je blo narobe pri tvojem S3 da je škripal in ropotal..Ker teh navedb ki jih navajaš jst ne opazim pri svojem S3
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Hello.

Jst nevem kaj je blo narobe pri tvojem S3 da je škripal in ropotal..Ker teh navedb ki jih navajaš jst ne opazim pri svojem S3
wink-1.gif

Ker jih ni. Ne z original pokrovčkom, ne s custom alu.Edino kaj se sliši je premikanje gumbkov (ki so roko na srce ološ) in pa autofocus kamere.Ostalo je rock solid
smile-1.gif

edit: gumbki niso ološ, ampak so bedni plastični.Premikanje se sliši le, če telefon zelo stresaš, kar pa ne počneš praktično nikoli.

Nazadnje urejeno: