Letos mineva 50.let od prve predstavitve R4-Katrce

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Pa kako se je sosed zasekiral, ko sem mu razložil, da mu jo je skupaj dajal slab klepar. Kar poglej koliko je razdalje zadaj med robom vrat in robom blatnika.
shocked-1.gif

Je že kdo slišal za kakšen drug avto, da ima na levi in desni različno medosno razdaljo?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.482
113
SV SLO
Katra je bila zakon za tiste čase. V družini smo jih imeli 4 in pri vseh je razpadla karoserija in pa seveda zadnja prema. Ena zelo lepa se prodaja na avtonetu .

renault-4-tl-3900.jpg

Škoda da je tako draga. Za to ceno bi lahko namontirali vsaj nove gume ne pa da so tudi gume iz časov ko je bil narejen avto.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Hijeeee, Katarinka moja
srce-1.gif

Jaz sn mel dve
srce-1.gif
Ena je bla navadna, GL-ka al kaj, metalik zelena, krom "okrogle" felne, dobro je letela,
poraba okol 5, služila ko šus, dokler nisem z njo skočil na glavo z mosta
redface-1.gif
Je niti ven nismo vlekli, samo splavali ven,
in "bejžmo pubeci!", mokri ko podgane. Naslednji dan v soboto smo se sušili, v nedeljo zjutraj pa smo šli na sejem po novo
smile-1.gif

Tadruga pa ni bla ravno navadna. To je ene 15 let nazaj, takrat so ene 4 v slo in jugi ki so čez 200 šle. Dve sta bli na štajerskem,
eno sn jaz mel, to je bla katra predelana za reli, spodaj ojačana, okoli, vsepovsod skratka ojačana. Mašino je mela 1.6 navito ko
svinja in to si ga mogo gonit, mislim mogo si znat vozit. Ker če se bi zdaj vi not vsedli, bi mislili da je navadna ne, morš met srce pa
znanje, da poženeš taki stroj. Vsi vejo, tam sosede vprašajte moje, bela lisa so me klicali, drugo niso vidli, šestke sn mel na bokih
pa kapo nazaj obrnjeno in zašmiran kombenizon. Mi smo ja šli, mi smo šli, jaz sn šel eno jutro ob osmih iz bistrce za Rovinj dol,
sn neko prikolico pelo in pol toti ovinki dol, vete kaki so, te še ni blo avtoceste, to je šlo na nož! V ovinku sn desno pogledo, vidim
prikolico, kaj te s tabo je, kaj me misliš prehitet?! Oni ovinek prikolica na tej strani, oni na oni, sn reko kaj zaj, kaj me boš zajebavala,
pa gas, pa sma se tako zgonla s prikolico do Rovinja. Pridem dol, stopim vun, ob osmih sn šel, pogledam na uro, ura 10 do 9, še vse
zaprto, sn si reko pa Luka kam se zaganjaš, zaj boš pa mogo v avtu bit. Te pa sn not bil, pa samo ču kak poka tlesk-tlesk ko se je hladila.

Drugač pa sn tudi vozo vse okoli tote relly trase, Vodovič, Idrija, Saturnus Relly, doli v Kragujevcu, pa na Jahorini smo meli takrat
najbolj znanega. Na Jahorini so me vsi poznali, najbolj pa živali, tota drobnica pa to, vse se je poskrilo. So rekli Luka je prišo dol
s katro. Medvedi pa to, to so vsi šli dol... Pridem dol s katro, so v vrsti stali, sn reko ajde medvedi, ne mi sranja delat tu beji baš čaši!

Lahko vprašate župnika, še danes je živ, ko je enkrat na romanje zahodo, sn ga pelo ded se mi je v Konjicah posral, bi ga mogo previt... To ko si dal gas, to je šlo, to je melo srce. Mel pa sn treninge ker tu me je policija zajebavala, sn mel treninge na Pohorju gor,
tam me je enkrat pri Smolarjevi žagi vrglo v šumo, sn se tak zagozdo, da so mogli tri smreke ruknit da so me ven dobli. Čez dva dni ko je bla katra spet skupaj, sn ga tak žgal, da so me holcari z žago že vuni čakali, kaj pa vi mislite, sigurno....

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Kar nekaj let jo imel doma...za tiste čase avto kot avto...ne pa danes sam da se svet
bonk.gif
v trgovin pa kupujejo paštete.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Hijeeee, Katarinka moja
srce-1.gif

Jaz sn mel dve
srce-1.gif
Ena je bla navadna, GL-ka al kaj, metalik zelena, krom "okrogle" felne, dobro je letela,
poraba okol 5, služila ko šus, dokler nisem z njo skočil na glavo z mosta
redface-1.gif
Je niti ven nismo vlekli, samo splavali ven,
in "bejžmo pubeci!", mokri ko podgane. Naslednji dan v soboto smo se sušili, v nedeljo zjutraj pa smo šli na sejem po novo
smile-1.gif

Tadruga pa ni bla ravno navadna. To je ene 15 let nazaj, takrat so ene 4 v slo in jugi ki so čez 200 šle. Dve sta bli na štajerskem,
eno sn jaz mel, to je bla katra predelana za reli, spodaj ojačana, okoli, vsepovsod skratka ojačana. Mašino je mela 1.6 navito ko
svinja in to si ga mogo gonit, mislim mogo si znat vozit. Ker če se bi zdaj vi not vsedli, bi mislili da je navadna ne, morš met srce pa
znanje, da poženeš taki stroj. Vsi vejo, tam sosede vprašajte moje, bela lisa so me klicali, drugo niso vidli, šestke sn mel na bokih
pa kapo nazaj obrnjeno in zašmiran kombenizon. Mi smo ja šli, mi smo šli, jaz sn šel eno jutro ob osmih iz bistrce za Rovinj dol,
sn neko prikolico pelo in pol toti ovinki dol, vete kaki so, te še ni blo avtoceste, to je šlo na nož! V ovinku sn desno pogledo, vidim
prikolico, kaj te s tabo je, kaj me misliš prehitet?! Oni ovinek prikolica na tej strani, oni na oni, sn reko kaj zaj, kaj me boš zajebavala,
pa gas, pa sma se tako zgonla s prikolico do Rovinja. Pridem dol, stopim vun, ob osmih sn šel, pogledam na uro, ura 10 do 9, še vse
zaprto, sn si reko pa Luka kam se zaganjaš, zaj boš pa mogo v avtu bit. Te pa sn not bil, pa samo ču kak poka tlesk-tlesk ko se je hladila.

Drugač pa sn tudi vozo vse okoli tote relly trase, Vodovič, Idrija, Saturnus Relly, doli v Kragujevcu, pa na Jahorini smo meli takrat
najbolj znanega. Na Jahorini so me vsi poznali, najbolj pa živali, tota drobnica pa to, vse se je poskrilo. So rekli Luka je prišo dol
s katro. Medvedi pa to, to so vsi šli dol... Pridem dol s katro, so v vrsti stali, sn reko ajde medvedi, ne mi sranja delat tu beji baš čaši!

Lahko vprašate župnika, še danes je živ, ko je enkrat na romanje zahodo, sn ga pelo ded se mi je v Konjicah posral, bi ga mogo previt... To ko si dal gas, to je šlo, to je melo srce. Mel pa sn treninge ker tu me je policija zajebavala, sn mel treninge na Pohorju gor,
tam me je enkrat pri Smolarjevi žagi vrglo v šumo, sn se tak zagozdo, da so mogli tri smreke ruknit da so me ven dobli. Čez dva dni ko je bla katra spet skupaj, sn ga tak žgal, da so me holcari z žago že vuni čakali, kaj pa vi mislite, sigurno....

Pozabo si na Jahorini volka, ko je nekaj tulo vedno pa se asa pičo...
aplauz.gif

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Vem za medosno razdaljo, se vid že po zadnjih blatnikih...mel sm jo staro dobro katrco TL in se z njo tud skipal na streho, k pravjo da se noče prebrnt...hehe

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Katrca je avto za ženske. Ker ima desno od volana obešalnik za torbico. Pa še nastavljaš ga lahko za lažje obešanje.
hysterical-1.gif

Drugače pa so naši sosedi meli eno katrco od 1990 do nekje 1994 se mi zdi... Pol so pa kupli neki Samaro...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sošolec jo je previrnil na streho, ampak tako, da se je prevrnila v rikverc nazaj.
hysterical-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
tudi moj prvi avto, na njej sem se naučl vozit in seveda ... prehitevat. to si moral znat, ko še ni blo slovenike ... na morje, v logarsko, do graza ... nikoli me ni pustla na cesti. enkrat si jo bom spet kupil. za finto.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Se spomnim, ko je mami mela eno rdečo, se spomnim ko je ključavnica prtljažnika bila več v rokah kot na avtu.
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, zaklepat katro je bil totalni nesmisel. Tako zlahka vdret kot v katro se še v stoenke pa fičote ni dalo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Kdo pravi da katre ne moreš skotati? Nekaj let nazaj sem bil sopotnik v tem wobbly avtu in smo jo gladko skotali..... glede na to da smo se ustavili po skoraj 50m kotanja še sreča da sma dva bila brez praske, voznik pa je nekje staknil samo manjšo buško....... pa niti pripet nisem bil ko sem bil zadaj
bonk.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, zaklepat katro je bil totalni nesmisel. Tako zlahka vdret kot v katro se še v stoenke pa fičote ni dalo.

No, meni so đankiji vseeno razbili šipo, da so mi ukradli smrdljive najkice in žogo za basket iz avta...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Preveč so bili zadeti, da bi lahko s trenjem okno odprli.