To ne gre tako. Svojo nočitev boš plačal s svojim bonom, žena s svojim, otroci s svojim. Zdej pa zračunej koliko dni moraš tam ostati, da boš pokuril vse.Ja tle ponucaš od otrok bon, jutr tvojga, čez dva dni pa še svojga. Al ne?
To ne gre tako. Svojo nočitev boš plačal s svojim bonom, žena s svojim, otroci s svojim. Zdej pa zračunej koliko dni moraš tam ostati, da boš pokuril vse.Ja tle ponucaš od otrok bon, jutr tvojga, čez dva dni pa še svojga. Al ne?
To ne drži. Lahko s svojim bonom plačaš za vse štiri. Bo pa zanimivo, ker naj bi bon pokroval samo nočitev ali nočitev z zajtrkom.To ne gre tako. Svojo nočitev boš plačal s svojim bonom, žena s svojim, otroci s svojim. Zdej pa zračunej koliko dni moraš tam ostati, da boš pokuril vse.
Če tole drži, potem je tole malo bolj sprejemljivo. Na kakšnem PZAju si s kamperjem lahko celo poletje.Lahko s svojim bonom plačaš za vse štiri.
Ti boni so mi načeloma precej mimo. Pravi efekt bo, da se bodo storitve tega tipa nekoliko podražile. Dvomim, da tega efekta ne bo.
Če bo to res veljalo, vsekakor. Ne pa z davčnimi xy neznancev. Pa žlahti upam da boš odrajtala mal več kot 50€...
12) Za namen izvajanja tega člena FURS pridobi podatke pridobi podatke iz registra nastanitvenih obratov o gostih in prenočitvah iz knjige gostov iz baze podatkov eTurizem Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve:
- − zaporedno številko prijave gosta,
- − podatke o gostu, in sicer ime in priimek gosta, datum rojstva gosta, spol gosta, državljanstvo gosta
in številko in vrsto identifikacijskega dokumenta gosta,- − datum prihoda in odhoda gosta,
- − uro prihoda in odhoda gosta,
- − datum prijave in odjave gosta,
moj point, ki ga ti vztrajno grešiš je pa - kako hotelir ve, čigava je davčna? Ti podatki so zaupni. Jaz pridem torej lahko povsem legitimno z 10 davčnimi na šalter (prenosljivi v družini do 2. kolena) ali pa dam 10 naključnih. on ne more vedeti, čigave so.
Ne vem, praviloma me je hotel ali kamp v Sloveniji že sedaj stal več kot marsikje v zahodni Evropi. Nikjer nisem sicer silil prav v center. In praviloma si za svoj denar dobil več kot pri nas. Sploh v kampih. Kampi so še v Švici bili cenejši za isto storitev in podobne hribe okrog. Pa je tam vse po vrsti drago.Če se bodo, pomeni, da ukrep deluje.
Če bodo hoteli prazni, dvomim, da bodo dražili. Čeprov pr nas je seveda tud to možno...
Jabe Precej poenostavljaš. Pri vseh popustih je tako da moraš izkazat upravičenost do popusta in tudi tukaj bo moral bit način. Konec koncev lahko grem danes k "Joškotu" spat, jutri pa k "Počivalšku" in obema dam bon?