Pnevmatika montirana, in potem takoj demontirana. Prevozila je nekaj kilometrov. Ustreza standardu novega izdelka.
Uau, zdaj vidim to alter vulkanizersko delavnico Torej je edina uporabna zadeva v delavnici radirka? Misim, da me ne bo k tebi.Evo lih zmontiral gume za prikolico.. Dejansko imajo M+S ampak zimskega ni pa nič videt
Poglej priponko 54589
edit: vzamem nazaj, sm pogledal čez okno, evoti M+S ...
Imam zdaj slab mesec nameščene Contintental premium contact 6 v dimenziji 235/50 18 col. Prvi vtis je zelo, zelo dober. Tako da če je kdo v dilemi... tele so kar fajn. Bomo pa videli kako hitro se obrabljajo.
Tudi mene zanima ta guma, po testih zgleda dobra. Kje si kupil in kakšno imaš dimenzijo...€?Jaz sem dal gor Uniroyal RainSport 5. Odlična guma predvsem za dež. Sem prejšni teden mal testiral, ko je bil dež pa sneg. Tudi v snegu se dobro obnese. Mogoče boljše kot katera zimska, posebej sedaj ko so čist frišne še tople. Pa še cenovno so ugodne.
Bomo videli kako se bodo obrabljale in kakšna bo poraba.
S tem se seveda ne morem strinjati.Običjano je tako..nova guma je vsaka dobra (Če odmislimo kake čang šlang za par EUR), obrabljene pa vse zanič..ne glede na znamko.
Suma sumarum se boš v povprečju boljše peljal s povprečno gumo za npr. 100 EUR, ki jo zamenjaš eno sezono prej, kot da imaš gumo za 150 EUR, ki jo ližeš do omejitve.
Po priporočilu soforumaša Andya naročil na liderpnevmatik. Dobil tudi nasvet kako gume dobiti še cenejeKje pri nas bi lahko iz zaloge kupil gume Tigar Ultra High Performance 235/45/18?
Kje pri nas bi lahko iz zaloge kupil gume Tigar Ultra High Performance 235/45/18?
Tudi Sebring je tak/podobenKORMORAN Ultra High Performance 235/45R18 98W XL
KORMORAN Ultra High Performance 235/45ZR18 98W XL | Letne pnevmatikewww.gumax.si
Ista guma samo z znamko kormoran, narejena na istih strojih v isti tovarni.