evo ravno na to temo imam eno vprašanje. ker imam dejansko na vseh avtih večje dimenzije gum. na teh testih ne najdem podatkov.kje so gume z alter voznike? 245 18 col? letos grem na premium contact MO, rang 130€ po gumi...ni druge...
jaz sem odličitev sprejel glede na lanski premium contact 225 18.evo ravno na to temo imam eno vprašanje. ker imam dejansko na vseh avtih večje dimenzije gum. na teh testih ne najdem podatkov.
če je recimo 16 colska guma ocenjena kot odlična ali je potem dobra tudi v večji dimenziji, recimo v 19 colah? Jaz mislim, da se lahko to z drugačnimi dimenzijami zelo spremeni?
aha...jaz pa bom letos zgleda nabavo v skladu s finančnimi zmogljivostmi ker so se lepo podražale gume gledam pa tole 255/30(Z)R19jaz sem odličitev sprejel glede na lanski premium contact 225 18.
cool bom probal. to je za drugi avto, to je ravno dve leti pa jih zamenjam.HEPAN sava UHP, odlicna do trenutka žage (30kkm), potem pa kot da bi odsekal, vibracije da te kap. kar je sicer itak zviljenska doba kot vidim po tabeli...
Vem (zato sem pa pobarval ime), samo si nisem mislil, da sta si toliko različni , od ene najboljše gum (2.1) do zelo povprečne žalosti (2.8)eco pa premium sta različne gume.
evo ravno na to temo imam eno vprašanje. ker imam dejansko na vseh avtih večje dimenzije gum. na teh testih ne najdem podatkov.
če je recimo 16 colska guma ocenjena kot odlična ali je potem dobra tudi v večji dimenziji, recimo v 19 colah? Jaz mislim, da se lahko to z drugačnimi dimenzijami zelo spremeni?
A kdo ve, kje bi dobil najceneje gume 205/55R16 91V Continental Premium Contact 6, letošnji DOT?
Hvala.
Zakaj daješ B2B link? Imate vsi firme?
A je kdo zasledil na letnih gumah m+s oznako?
Katera celoletna guma se najbolje obnese poleti?
Te gume so vcasih imele m+s oznako. A se se dobijo?
Pojdi v Bauhause...A je kdo zasledil na letnih gumah m+s oznako?
Katera celoletna guma se najbolje obnese poleti?
Te gume so vcasih imele m+s oznako. A se se dobijo?