Lepote multikulturnosti 4

kemb

Majstr
7. okt 2018
826
864
93
....Premier za težave krivi prejšnje vlade. "Sem nas je pripeljala neodgovorna politika priseljevanja in neuspešna integracija," je ocenil vodja konservativcev. Dejal je še, da švedska zakonodaja ni bila zasnovana za obračune med tolpami. "Vendar to zdaj spreminjamo," je poudaril......

Švedi so mirno državo pripeljali v državo polno nasilja, posilstev... Samo tega nihče noče videti.
Ne evropski politiki, ne švedski politiki do sedaj, ko je pripeljalo do določene meje, ki lahko povzroči hude posledice.
Žalostno je, da se domačini v lastni državi ne morejo več mirno in brezskrbno gibati, zaradi doktorjev znanosti, astronavtov, .... ki zagovarjajo vrednote, ki so (oziroma bi morale biti) v Evropi nefopustne. Tudi v Sloveniji se malo napiše, da Ljubljana pozna rast kriminala, ki pa za slovensko politiko seveda ni posledica migrantov.. Sploh se pa ne govori, zakaj je prišlo do porasta kriminala. V normalnem življenju poskušamo rešiti problem pri izvoru, v teh primerih pa se vse skriva, kot strogo zaupno.

Mediji se pa razpisejo z imenom, priimkom in sliko, ko je načelnica PP povzročila nesrečo.
Slovenija se mora pripraviti, da bo v prihodnosti tudi pri nas tako. Naši politiki si neupajo zavpiti v Evropi, da to kar Hrvatje počnejo s schengenom je organiziran kriminal hrvaške politike in policije. Samo ne v dobro evropskih državljanov ampak migrantov.
Skoda, ker ne bom videl kakšna bo evropa čez 100 let....

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
Primer uspešne integracije :poreden:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Če je res,se vidi kako mediji prekrivajo,lažejo samo zato da se ne pove kdo je storilec

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.885
-1.352
63
Kjer živim, so že od mojega ranega otroštva prihajale družine bivše juge, ker je imelo mesto industrijo in je bila delovna sila dobrodošla, tako da, jst sem rasel gor z "južnaki", njihovo glasbo, navadami in obnašanjem. Zdaj imajo ti ljudje tu svoje otroke in vnuke. Nekateri so sprejeli naš način življenja drugi furajo svojega, skratka da so tu je nekaj povsem domačega. Tudi "srbohrvaščina" je povsem domača in je nam domačinom precej bližje kot albanščina, katera je zadnja leta preglasila vse ostalo.

B81

22. jul 2007
37.707
10.968
113
Kjer živim, so že od mojega ranega otroštva prihajale družine bivše juge, ker je imelo mesto industrijo in je bila delovna sila dobrodošla, tako da, jst sem rasel gor z "južnaki", njihovo glasbo, navadami in obnašanjem. Zdaj imajo ti ljudje tu svoje otroke in vnuke. Nekateri so sprejeli naš način življenja drugi furajo svojega, skratka da so tu je nekaj povsem domačega. Tudi "srbohrvaščina" je povsem domača in je nam domačinom precej bližje kot albanščina, katera je zadnja leta preglasila vse ostalo.
Torej si ti sprejel njihov nacin, ne oni nasega.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.885
-1.352
63
Torej si ti sprejel njihov nacin, ne oni nasega.
Se mi je zdelo, da se bo nekdo obesil na to.
Jst sem še iz tistih časov, ko je bila Jugoslavija in ni bilo priseljevanje nič nenavadnega. Pač, bila je industrija, Slovencev ni bilo dovolj (kot danes) in so k nam prihajale družine različnih narodnosti. S tem tudi njihova kultura. Večina je to sprejemala, ker smo skupaj SOBIVALI. In ja, smo sprejemali njihovo kulturo, kot so tudi oni sprejemali našo kulturo, običaje, navade...

Ampak eni v tem vidite le najslabše.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran