Res je ne maram cvička, zato mi je dost nezanimiva ideja o zidanici. Sem pa iz kraja, kjer imamo veliko priseljencev.Nimaš nobene zemlje na Dolenjskem pa pač ne zastopiš....
A veš unga, kaj imajo skupnega očala in Kranj?
Šipce
Res je ne maram cvička, zato mi je dost nezanimiva ideja o zidanici. Sem pa iz kraja, kjer imamo veliko priseljencev.Nimaš nobene zemlje na Dolenjskem pa pač ne zastopiš....
Mah taki se ponavadi zadrogirajo in grejo ko podgane...
Torej si ti sprejel njihov nacin, ne oni nasega.Kjer živim, so že od mojega ranega otroštva prihajale družine bivše juge, ker je imelo mesto industrijo in je bila delovna sila dobrodošla, tako da, jst sem rasel gor z "južnaki", njihovo glasbo, navadami in obnašanjem. Zdaj imajo ti ljudje tu svoje otroke in vnuke. Nekateri so sprejeli naš način življenja drugi furajo svojega, skratka da so tu je nekaj povsem domačega. Tudi "srbohrvaščina" je povsem domača in je nam domačinom precej bližje kot albanščina, katera je zadnja leta preglasila vse ostalo.
Ali pa čevelj recimoIn niti enega v publiki, da bi mu recimo telefon vrgel v glavo?
Se mi je zdelo, da se bo nekdo obesil na to.Torej si ti sprejel njihov nacin, ne oni nasega.