Na Alterju se rado dogaja, da se nekateri vedno bolj ukvarjajo z domnevnimi izjavami in domnevnim mnenjem drugih, svojega pa skrivajo kot kača noge. Dogaja se celo to, da mi pripisujejo izjave ki jih nikoli nisem izrekla, kot nasprotne mojim pa navajajo tiste, ki sem jih v resnici napisala. In to se ni zgodilo samo enkrat.
Ti se imaš za "d.o.o.".....ampak za nas ostale si pa vseeno "s.p."
Kar sem napisal, me en klic moti financiranje iz tujine. Če imaš to za preusmeritev teme, pa ne veš kaj je to.Čimprej preusmeritev teme oz kazanje na druge saj so isti. Standard modus operandi.
Glede na napisano torej veš da je medij financiran iz tujine že dalj časa, torej tudi v času ko si ga ti še bral in imel za kredibilnega?Kar sem napisal, me en klic moti financiranje iz tujine. Če imaš to za preusmeritev teme, pa ne veš kaj je to.
Misliš takrat, ko je za Mladino pisal Janez Janša?Glede na napisano torej veš da je medij financiran iz tujine že dalj časa, torej tudi v času ko si ga ti še bral in imel za kredibilnega?
Ali meniš da je imela takrat mladina plačano agendo glede na to da so bili/so financirani iz tujine?
Mnenja o kredibilnosti si ne ustvarim na podlagi samo enega vira. In to nima nobene veze s financiranjem.Glede na napisano torej veš da je medij financiran iz tujine že dalj časa, torej tudi v času ko si ga ti še bral in imel za kredibilnega?
Ali meniš da je imela takrat mladina plačano agendo glede na to da so bili/so financirani iz tujine?
Saj sem tebe vprašal za mnenje oz bizija. Sem mislil da si za debato pa vidim da si bolj provokator. Pa še post/dva nazaj si govorila kot da sama tako rada deliš mnenja.Misliš takrat, ko je za Mladino pisal Janez Janša?
Ne vem, vprašaj Janšo.
Si že malo dolgočasen. Zadnja leta berem v glavnem spletne medije. Misliš da grem raziskovat, kdo je lastnik oz. financer recimo Siol.neta ali Financ, preden verjamem ali ne verjamem kakemu njihovemu članku? Pozabi!Torej kdo je lastnik oziroma financer nima veze kaj potem ta medij piše al kako?
Kaj pa so po tvoje tisti kriteriji o kredibilnosti medija?
https://nova24tv.si/svet/z-avstrijci-ni-sale-izdali-10-zapovedi-za-migrante/
Da to nasi naredijo, Levica skoci v luft očuba...
A je sploh pomembno kdo je snemal? Ni bolj pomembno kaj je tip govoril v teh sedmih urah?To lih ni ok. Zakaj vlada padla, lepo bi ga vsedli za par mesecev pa zdravo. Pa kdo je sploh snemal?