Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.252
3.697
113
Sem že enkrat omenil...
...govorimo o multikulti, ukvarjamo se pa samo z enim =benim islamom, ker je edini, ki dejansko dela sranje in je sam po sebi totalno anti-multikulti...
Dejmo 3,14zda že enkrat reči bobu bob.

B81

22. jul 2007
37.681
10.964
113
Zdaj ti bo kak levicar nalepil kako dejstvo od inkvizicije pred 500 leti :D

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
Zdaj ti bo kak levicar nalepil kako dejstvo od inkvizicije pred 500 leti :D

Naj kdo prilepi podobne nagravžnosti o ustanovitelju kristjanstva (iz uradnih virov kristjanstva), kot jih je na pretek v uradnih virih mohamedanstva. Potem lahko začnemo debato, da sta obe zadevi primerljivi. Seveda so pri cerkvi tudi nagravžnosti. Nisem pa jih našel v uradnih virih o ustanovitelju kristjanstva, ki naj bi jim bil vzor.

I

Izbrisan uporabnik #20883

"Kogar je manj strah, s tistim je težje manipulirati - in tisti je manj odvisen od reakcij množice."

Jana Lavtižar TERAPEVTKA

(današnji bob dneva v Večeru)

I

Zakaj ne komentiraš, kaj si mislijo muslimani o ženskah? Te je strah, ker povedo resnico? Bom še enkrat prilepil.
https://9gag.com/gag/aeM8rvm
Vse sorte sem že na enem drugem forumu brala o sebi, pa zaradi tega ne mislim, niti trdim, da so vsi slovenski moški primitivni idioti, ki z žaljenjem neznancev zdravijo svoje frustracije (ali bog ve zakaj pač počnejo kar počnejo - velja za oba spola). Enako je z vsem ostalim in vsemi ostalimi.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Vse sorte sem že na enem drugem forumu brala o sebi, pa zaradi tega ne mislim, niti trdim, da so vsi slovenski moški primitivni idioti, ki z žaljenjem neznancev zdravijo svoje frustracije (ali bog ve zakaj pač počnejo kar počnejo - velja za oba spola). Enako je z vsem ostalim in vsemi ostalimi.

Gremo na tvoj nacin... vir, dokaz????

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Ne. Vir in dokaz tega, da je "enako z vsem in vsemi ostalimi".

Zdaj pisem cisto v tvojem stilu, da vidis, kake nesmisle vcasih pribijas.

I

Ne. Vir in dokaz tega, da je "enako z vsem in vsemi ostalimi".

Zdaj pisem cisto v tvojem stilu, da vidis, kake nesmisle vcasih pribijas.
Zahtevaš vir in dokaz za mojo trditev in moje mnenje?
Trdim da jaz ne posplošujem glede na mnenje posameznika. Na to se je nanašalo tisto z vsem in z vsemi ostalimi.

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.