Lepo je biti cigan

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ciganski družini montažna hiša

Vzorna družina, ni kaj (na 9. strani)

Položnice bo plačeval kdo? CSD, kot ponavadi, ko gre za cigane?

Mogoče kdo ve, kdaj je kaka slovenska družina dobila hišo?

Ljubljančani ste dobili štadion stožice
10.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Razglasi se za Cigana, kdo ti brani???
Ne moreš več . !Odkar se je med cigane včlanila slovenka kateri je kot slovenki pripadalo tri mesece javnih del , kot ciganki pa neomejeno, novih članov ne sprejemajo. Ker zakaj bi imeli koristi še slovenci če je pa sistem pisan ciganom na kožo...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.596
113
to je buca. Sprejemajo v tabore tudi slovence, vendar se morajo dobesedno preleviti v cigana. Ne le zaradi socialne. Torej tak folk isto zivi v barakah, z njimi naokrog pobira in krade zelelzo ter barvne kovine itd... Obicajno so taki posamezniki ze od prej kriminalci oz prestopniki.

In kar nekaj slovenk je porocenih in zivijo s cigani. V barakah. In blond babe ki sploh ne zgledajo slabo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne šteje.

Najnovejše novice:

Citat:
Uporabnik RE pravi:

Tako je bilo tudi včeraj. Poleg podivjanih cigank, je bilo malo morje šoloobveznih otrok, ki so prav tako spremljali potek preiskave. Vsi so v en glas vpili in komentirali dogajanje. Ob mojem prihodu pa so otroci že imeli polne roke kamenja in ostale pripomočke za pregon nadleženega novinarskega civila. Tudi sline v ustih mladcev ni manjkalo, tako da so jo morali vseskozi pljuvati, proti novinarju. Napadalne ciganke so se zagnale v mene. Ena me je poskušala odriniti, otroci pa so me obkrožili kot podivjani cucki. In eden izmed njih je vzel desko, s katero mi je pred tem grozila ciganka. Otrok ni imel nobenih zadržkov in me udaril po roki in hrbtu. Po dejanju je odvrgel desko in se vrnil med ostalo množico, medtem ko bevskanje cigank ni ponehalo. Posredovali so policisti, mladce pa opozorili naj odvržejo kamenje in me zaščitili.

Naši najdražji Romi

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In kar nekaj slovenk je porocenih in zivijo s cigani. V barakah. In blond babe ki sploh ne zgledajo slabo.

Nič novega pri Slovenkah. Lepa dekleta ljubijo barabe...
Še v Pluta je bila ena do ušeš zaljubljena. Še dobro, da ni ubil sedem žensk. Potem bi bil namreč za nekatere Slovenke (skoraj) narodni junak. In potem bi na sodišču kar vreščale v njegovo podporo... Glupače!

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Včeraj sem vidu enga cigana v novem mestu ki je šopal po cesti s konjem in vozom
hysterical-1.gif

Dec pa napol spal na vozu
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Konj zna sam domov priti, tako kot vecina zivali, ce le ni v popolnoma tuji svet bila pripeljana. Vcasih so se ga furmani napil, pa so ravno tako prisli domov, samo konja jim je moral nekdo odvezat.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Me zanima, koliko kazni bo padlo za vse tole:

Citat:
V včerajšnji zaključni akciji je bilo odrejeno pridržanje :

- dvema osumljencema iz Ljubljane, starima 21 let,

- 35-letnemu osumljencu iz Ljubljane,

- 38-letni osumljenki iz Brezja,

- 17-letni osumljenki iz Brezja,

- 45-letnemu osumljencu iz Brezja,

- 52-letnemu osumljencu iz Brezja in

- 25-letnemu osumljencu iz Brezja.

Pridržanih osem oseb in še devet drugih osumljencev je od junija 2011 pa do prijetja, dne 24.10. 2011 in odvzema prostosti izvršilo:

-najmanj 36 kaznivih dejanj Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186. členu KZ-1,

-2 kaznivi dejanji Izsiljevanja po 213. členu KZ-1 in

-3 kazniva dejanja Nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva po 307. členu KZ-1.

V kriminalistični preiskavi so bili zbrani dokazi, da je kriminalna združba, ki so jo sestavljale pridržane osebe, ki so imele med sabo natančno razdeljene naloge, izvrševala omenjena kazniva dejanja na območju Novega mesta, Krškega in Ljubljane. Kriminalna združba je na območju Dolenjske in Ljubljane v času preiskave preprodala okoli 2000 gramov prepovedane droge kokain in okoli 900 gramov prepovedane droge heroin. S preprodajo prepovedane droge so člani kriminalne združbe pridobili več kot 100.000 evrov protipravne premoženjske koristi.

Dne 24.10.2011 so kriminalisti in policisti v zaključni akciji zasegli 103 grame prepovedane droge heroin, 62 gramov prepovedane droge kokain, nedovoljene anabolike, dve pištoli, 4725 evrov gotovine , več mobilnih telefonov in pripomočke za nedovoljeno trgovino s prepovedanimi drogami.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A ni toliko zamutil Jankovič junior samo na davkih za Mercedes?

Mojega (davčnega) denarja. In seveda tudi tvojega.

Mene tudi zanima, kaka kazen bo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne vem.

Kokain je baje po 60€, se pravi 120 000€, heroin pa po 30, se pravi cca 30 jurjev. (naj me poznavalci popravijo
grin1.gif
)

Razlika med okvirjji in Jankoviæem je.

Če se mi on pripelje mimo bajte (pa se sigurno ne bo) in okvirji je v tem, da ko vidiš trafica in temne face not se ti ne vklopi "alarm".

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kak, a nima vsak službeni audi?

Služben?
hysterical-1.gif

Drugač pa imajo nekateri cigani svoj vozni park res bogat..bajte npr zrihtane u nulo, okolico pospravljeno v piko...ne boš najdu ene smetke okol bajte, babe pucajo non stop. To so večinoma ta glavni švercerji z raznoraznimi stvarmi..nekaj tacga kot en direktor recmo v ljubljan.
Se ljudje spustijo v posel z njimi...oni ti ušimajo zadeve.."civil" pa malo zataji pri plačilu (ponavadi)..pol so pa bunke
grims-1.gif
..od ciganov seveda...

Maš pa potem tisti najnižji sloj v tistih razsutih lesenih barakah in je res prav hudo to gledat kako živijo...poden od podna.

Mi je pa zelo žal da nisem tisga cigana slikal. Je bil stari nažgan do konca zgleda
hysterical-1.gif

Hmal bi pocrkal od smeha
hysterical-1.gif

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Razlika med okvirjji in Jankoviæem je.

Če se mi on pripelje mimo bajte (pa se sigurno ne bo) in okvirji je v tem, da ko vidiš trafica in temne face not se ti ne vklopi "alarm".

Jst vem za dva cigana in jih tud osebno poznam ko imata boljši vozni park kot vsa jankoviæeva družina skupaj
grims-1.gif

Sj tudi vsi æefurji niso bogataši...