Lepi ksiht ali dobri jozeljni?

Kero bi vi bolj verjetno izbrali?

• Skupaj glasov
    127

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
S kolegico sma mela eno debato o tim, kaj je bolj važno - obraz ali postava. Pa sn reko, da seveda oboje (če gledamo samo na videz), te mi je pa psotavila fprašanje, kak bi jaz izbral. Ali babo, kera ma super body pa malo gnilo faco (sama je tak rekla) ali pa eno drugo, kera ma malo gnili body pa lušni ksiht. Malo cincam pa malo tuhtam pa rečem da je odvisno, kolko gnilo pa reče da enako - tolko ko ma prva gnili obraz (ne preveč, samo malo), tolko ma druga gnilo postavo (se pravi ni Šerbi ampak ma samo malo prevlke fuk ročke, ampak nič pretirano).

Na koncu rečem, da mogoče fseeno ona, ko ma lepi ksiht, ker bi jo tui podnevi bolj rad gledo ko pa ono drugo. Je rekla, da je zadvoljna z mojim odgovorom. Te pa jo samo tak iz firbeca pa malo provokativno prašam, če je mogoče to misnala za njo pa eno kolegico? (toti dve bi kar pasale v opis, ena je gajstna vrečarka, druga pa luštna ampak ima kaki kg preveč)

Me debelo pogleda, pa še gleda, te pa čisto popeni pa gre od mize stran pa domov. Zaj se pa še na telefon nič nea javi že dva tedna. Zgleda da sn jo v živo zadel, ampak saj je ona načela toto temo.
stupid-1.gif

Zaj me pa zanima, ka prvo pogledate vi, kaj vam je bolj važno? Bom tui še eno anketo skup sestavil.

Za zmirom vaš, Batate

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Nea poznam alter.si foruma
hysterical-1.gif

Zgleda sva sam midva doma v soboto zvečer.
smirk-1.gif

Osebno čist odvisno, raj vidm da je mal zgrešena pa ma ql karakter, kot pa da je huda ženska in totalno
stupid-1.gif

Sicer pa ne maram totalno shiranih žensk, verjetno si to mislu za hudo postavo.
wink-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ksz, jaz ne bi izbrala nekoga z gnilim body-jem
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Se pravi, da raje nekoga brez zob in z zlomljenim nosom?
confused-1.gif

Itak, da tisto z lušnim obrazom. Je ceneje žensko naterat na fitness kot pa ji plačat nov obraz.
evil.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaja, pa tudi grdega karakterja ji nemreš popravit.
grin1.gif
So pa stvari povezane- lepota, pozitivna samopodoba,...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ja kaj si me pa ti zdej nasmejal s to anketo, pa to je noooooro
hysterical-1.gif

Glasoval sem za tisto ki ima lep obraz. Mene lepi obrazi žensk nenormalno fascinirajo, še posebej če majo kake hude učke v katerih bi se človek kar utopil
redface-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.172
113
itaq da luštno s slabšo postavo...to lohk poštimaš ksiht pa bolj težko

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Ma, jest raj vidim, da pri ženski 'računalnik' laufa tko kot treba. Jebeš zunanji videz, če ga možgani serjejo. Baba mora bit baba v pravem pomenu besede. Neglede na videz. OK, za kakšne možače, se pa ne bom glih grebu
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Jaz sem tud za Turka, k je edini dec na izbiro (z alter foruma jih nič kaj ne poznam...zajci nimaš kej).

majč

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Zajc za zajklo
tongue-1.gif

Turka ne bi s kleščam prjela. Mam pa že rajš deklco z lepim ksihtom
aplauz.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Odvisno, kolk ga maš pod kapo. Čeprav bi lahko rekel, da če res ne prenesem njenega ksihta, tudi vse ostalo odpade (v normalnih okoliščinah).

Nazadnje urejeno: