Lenovo mobilniki

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
ta zadnja posodobitev je S146 in dela ok, zaenkrat še ni OTA posodobitve.

Prenesi tole (cloud.mail.ru/public/6JWC/zgZmbBNDj) in preimenuj v update.zip, prekopiraj na telefon (v nobeno mapo, root telefona) zbootaj v recovery (vol down + power) in daj update from zip ... dobil boš zadnjo verzijo kjer vse lepo dela

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Sem spustil 5.1 na njega. Mislim da je res, da sogovornika v sundru slabše slišim kljub glasnosti na ful, zvočnik je precej tih (zvonjenje....)če nimaš v nastavitvah vklopljen volumen booster, ko pa ga imaš pa je na jakosti tik pred Mute se vedno.precej glasen.

Baho

Zelenc'
12. okt 2010
17
1
3
Najbolj obžalujem nadgraditev na 5.1, prej je bil res hiter kot blisk ... baterija super, barve tudi ... malo je težak v primerjavi z drugimi.

Sam imam težave z mikrofonom saj me sogovorniki ne slišijo oziroma jim odmevam ...

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
downgrade na 4.4 bi moral rešit tvoje težave, drugače pa moraš prej naredit backup podatkov, saj se ob downgradeu podatki zbrišejo

nono_lolol

Zelenc'
18. maj 2014
11
0
1
Pozdravljeni!

Konec februarja sem kupil nov mobilnik Lenovo A536. Po kakšnih 2 mesecih se mi je začelo dogajati, da ko je baterija bila na nekje 25% se mi je ekspresno hitro izpraznil (v roku 5 min), to je trajalo kakšen mesec. Potem je bil mir s tem do pred cca 2-3 tednov nazaj, ko se je ponovno začelo dogajati isto.

Je baterija fuč ali je lahko problem kje drugje?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Baho pravi:
Najbolj obžalujem nadgraditev na 5.1, prej je bil res hiter kot blisk ... baterija super, barve tudi ... malo je težak v primerjavi z drugimi.

Sam imam težave z mikrofonom saj me sogovorniki ne slišijo oziroma jim odmevam ...
Pa meni priložen program za sms v mms preko slike prikaže ogromno puščico za "predvajanje". Sem dl nekndrug program, vendar ima tudi tisti svoje muhe.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
pri tisti posodobitvi ki sem zgoraj prilepil link MMS-i normalno delujejo