Led zunanje lučke za na teraso

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
se komu sanje kje po POŠTENI ceni dobiti lučke podobne tem na sliki, da se vgradijo v betonsko ploščo....
po možnosti še kvadratne ali pravokotne oblike

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
poglej akcije v Obiju, baubau ali jisku, prek ebaya je to predrago

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam nekaj bi opozoril.
take lučke na slikah zgledajo zelo lepo. v praksi pa znajo bit zelo motče oz celo nevarne. seveda odvisno od postavitve!!

primer; na stopnicah, lučka sveti gor, ti pogledaš dol, da boš stopil na naslednjo stopnico in te zaslepi, pogledaš naprej, pa tema.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Jaz sem jih kupil tule (za noter):

SM elektornika d.o.o

Povprašaj pa boš videl če delajo tudi za zunaj - delajo sami, dobiš hudo ugodno napram trgovinam.

SDC17784.JPG

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Vsi že trobijo, da luči ne smejo svetiti v nebo, ampak folk kar še tripa na te talne lučke.
Kamorkoli grem, je v njih pol litra vode, ali pa je šipa total spraskana, če pa po čudežu deluje, pa itak ne služi ničemur.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Kolega ima nekaj podobnega na potki okoli bajte ... glih pred kratkim sem bil na obisku in ponoči opazoval
smile-1.gif

Na daleč zgleda zanimivo, nekako vidiš linijo potke ... ko pa pogledaš dol kam boš stopil, te zaslepi ... vidiš samo lučko pa temo. (ima pa neke precej majhne okrogle, svetijo pa precej močno)

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Jaz sem jih kupil tule (za noter):

SM elektornika d.o.o

Povprašaj pa boš videl če delajo tudi za zunaj - delajo sami, dobiš hudo ugodno napram trgovinam.

SDC17784.JPG

Nekaj takega iščem jaz, samo bi rad usmerjene - proti tlem in to ravno iz razloga, da se mi ne bodo bleščale v oči.
Pa fajn bi bilo da se lahko montira v fi60mm dozo
smile-1.gif

Pozna kdo kakšne take lučke?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Te s slike so v dozah za vtičnice/stikala. Okvirčke dokupiš poljubne...samo poveš katerga proizvajalca boš imel (npr Tem, Legrand,...).

Kolikor sem jaz gledat te lučke, kot jih gledaš ti, po pravici za en ku... svetijo. Torej je bv da jih imaš. Tele super svetijo, pa tudi slučajno niso moteče da bi nažigale v betico. Ker če moraš ti vseeno še prižigati luč da solidno vidiš to ni to.

A sem skoraj siguren da imajo tudi take opcije...okrogle z ustreznim senčenjem.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Chimay Nekaj takega iščem jaz, samo bi rad usmerjene - proti tlem in to ravno iz razloga, da se mi ne bodo bleščale v oči.
Pa fajn bi bilo da se lahko montira v fi60mm dozo
smile-1.gif

Pozna kdo kakšne take lučke?

Ja, reče se jim stropne luči.
evil.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Smo montirali SM TEM3 lučke na stopnišče in je super! Malo sem se bal da se bo bleščalo, ampak je sedaj super izpadlo in v povezavi s senzorjem na vsaki strani funkcionira super!

Hvala Vincentu za nasvet.