Citat:
Uporabnik yahel pravi:
vzami 5630 ker so močnejše, barva svetlobe naj bo Nature White 4000-4500K. Ta barva je "dnevna" barva.
cold white kar si ti kupil so modrikaste, warm white so pa pač kot sijalke
Ker slab hec je pa toleCitat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Jaz sem nabavil tukaj http://www.inled.si/stropna-svetila/led-plafonjere/komplet-za-plafonjere-18w ,dve za predsobo. Delajo super že kake štiri mesece, le da so premočne. Bolje bi bile 12 W.
Kakor vem, je pri nas obvezna garancija 1 letoCitat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja kaj... Kitajska jajca, ki bo crknila zelo kmalu
Vceraj sem dobil 24kom osram gu10 iz ebaya. To je nekako drugi svet, proti kitajcem.Ima samo 3 diode not, sveti pa za 20 kitajskih. Tudi podatek o moci stima. 4w je ekvivalent 35w. Ko sem dal eno zraven druge, razlike ne locis v moci in barvi.
Hvala za konstruktiven odgovor.Citat:
Uporabnik keber pravi:
In kaj boš s temi nikakršnimi brlivkami? Recimo 5W ledica ima svetlobe za cca 35 W halogenko, to pa je že tako bolj bogo. In 5W kitajka ni isto kot 5W osram.
OK, DX spada potemv kategorijo "jajca-od-kitajca".Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja saj ti je prav povedal. Kitajci lazejo glede watov da ne mores verjet. Polek tega sploh niso poceni. In ce ze samo to temo preletis bos videl kako je z zanesljivostjo. Vec ali manj crkujejo kot za stavo
No ja, tako slab pa Osram tudi niCitat:
Uporabnik mcn pravi:
lahko potrdim, osram proti kitajcem, kot sraka proti F22
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Da vprašam vas mojstre o LED lučeh.
Nad kuhinjskim pultom bi menjal G4 žarnice z ledicam. Seveda mora imeti toplo belo svetlobo.
Nakup ebay ali pri nas mi ni pomembno.
Je to v tem linku OK ali rabim kaj drugega?
Hvala!
"Luogo in cui si trova l'oggetto: Beverungen, NRW, Germania"Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Da vprašam vas mojstre o LED lučeh.
Nad kuhinjskim pultom bi menjal G4 žarnice z ledicam. Seveda mora imeti toplo belo svetlobo.
Nakup ebay ali pri nas mi ni pomembno.
Je to v tem linku OK ali rabim kaj drugega?
Hvala!
Meni se zdijo OK, samo probaj na nemškem ebayu kupiti, ker z makaronarji so zmeram problemi, hkrati imajo pa eno najslabših poštnih služb na svetu, tako, da dvomim, da sploh dobiš naročeno.
3W LED je kot 20...25W klasična. Še kresnička sveti boljCitat:
Uporabnik Steve pravi:
Imam 3w g4 kitajske. Vseh 4 skup glih sveti dovolj, da za silo osvetli jedilno mizo. Za delovno povrsino bi jih potreboval vsaj ene 15 pomoje