Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Navaden (40W-) rabi samo fazo.
misliš kot navaden za navadne žarnice? ker tisto mi je jasno
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Dve leti garancije so nam dali za led žarnice, do sedaj ni crknila nobena, pa so v uporabi že tri (3) leta! Vsak dan se na stopnišču prižigajo in ugašajo vsaj 30x, raje pa še večkrat!
Vi pa še kar kupujte kitajski šrot!
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
misliš kot navaden za navadne žarnice? ker tisto mi je jasno
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Ni res, klasični dimmer rabi porabnika z vsaj 40W, tako da tudi npr. 2x10W dimmable ledic ne bo pognalo. Druga pesem je z univerzalnim dimmerjem od Tem Čateža, tisti dima tudi večino ne-dimmable žarnic in deluje od 1W dalje ob stalni nuli.
Meni kitajski šrot na hodniku ob podobnem režimu deluje že peto leto. Sem pa za razliko do tvojega ega spil kar nekaj hladnih piv v poletni vročini.Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Dve leti garancije so nam dali za led žarnice, do sedaj ni crknila nobena, pa so v uporabi že tri (3) leta! Vsak dan se na stopnišču prižigajo in ugašajo vsaj 30x, raje pa še večkrat!
Vi pa še kar kupujte kitajski šrot!
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Mi lahko kdo svetuje, katero led žarnico z GU10 podnožjem, svetilnostjo cca.40w po starem in še glavni pogoj, da dela v svetilki, ki ima zatemnitveno stikalo, naj kupim? Žarnica, ki sem jo kupil, namreč sploh ne ugasne popolnoma, temveč tudi ob ugasnjenem stikalu rahlo sveti.