Akcija je ja, ampak se da dobiti 5m trak z napajalnikom ceneje. Škoda, da v specifikacijah ni navedeno koliko je svetilnost.....Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
zdej imajo v hoferju akcijo 5m za 60€
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_26770.htm
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ok, mal ste me zrajcal zdej s temi ledicami
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ok, mal ste me zrajcal zdej s temi ledicami
Pazi kaj govoriš, ker so se po večini moški oglašali
Meni se zaenkrat zdijo ledice občutno predrage. Sicer sem jih nabavil 5 kosov za otroško sobo GU10, 4 W (4 x 1) mehka svetloba, žalpa ša nimam občutka kako bo svetilo. Sem jih pa zgolj zato montiral, ker ravno takrat strop ni imel ometa (monta plata) pa je bilo keks naredi par lukenj za te stvari....kaj veš..mogoče pa pridejoprav (Tako ali tako bo v sobi klasična luč oz. luster).
Recimo..gledam za stopnišče (kjer bom rabil 17 kosov) pa pride ena lučka z ledico 1 W cca. 30 EUR...mislim...da te kap (tam bom dal pa hladno svetlobo).
oprosti nisem računal kontrolerja barve, to je res. Na netu jih je kar nekaj prodajalcev med drugimi tudi inled.si. iz tam sem pobral cene, ki sicer brez kontrolerja je nižja kot v hoferju.Citat:
Uporabnik jendomen pravi:
Lp
Rikolius, kje bi jih dobil v ceneje, me zanima ker se tudi sam zanimam zanje. Pa do sedaj RGB nisem še nikjer videl ceneje, saj samo kontroler za spreminjanje barve pride minimalno 25 eur plus transformator pa si že okoli 40 eur. Jaz rabim IP65 tukaj pa ni nič navedeno tako da so verjetno IP44, kar pa ni primerno za vlago.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
1W? Vzemi manj, jaz imam s po 6 ledicami po 0,1W v eni svetilki, pa je čez glavo dovolj. Stale so pa cca 12 ali 13 € po kosu. Ena firma v Kočevju. Jaka nekaj, če se ne motim.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No odvisno kakor komu paše ane
Bedasto mi je le, da se dela tak bau bau iz hladno belih LEDic. Madonca no, saj nihče normalen nima prižgane luči med spanjemPa vsi tudi nekako preživijo na sončni svetlobi, ki ima 5500+K, ob oblačnem dnevu pa tudi do 10000K