Evo. Naš mali imel včeraj glasbeno šolo preko vibra na prenosniku. 450€ z i3 CPU že opravlja svojo poslanstvo...
LinusMalo off...
A dejansko kdo kupi prenosnik za 12k?
ASUS ProArt StudioBook One W590G6T-HI004R i9-9980HK/64GB/SSD 1TB/15,6''4K UHD/Quadro RTX 6000/W10Pro « Prenosniki
ASUS ProArt StudioBook One W590G6T-HI004R i9-9980HK/64GB/SSD 1TB/15,6''4K UHD/Quadro RTX 6000/W10Prowww.mlacom.si
Limaj in to nekaj za 800 EUR in bo dosegalo zahteve za Autodesk inventor.
Evo, kaj od tega vzeti v sredo?
A kdo pozna podrobnosti PGR garancije?
Leclerc mi diši zaradi garancije, Spar zaradi numerične tipkovnice.Platinum Care Pack
platinum-carepack.eu
Naj nekdo pove kater procesor in katera grafična je boljša.
In za tistih 5 imajo prodajalke že rezervacije, tako da na polici najbrž ne bo nobenega.po sicer neuradnih info ampak naceloma zelo tocnih majo v cityparku ravno 5 kos teh ntbjev, s tem da so jih potegnl iz vseh ostalih poslovalnic...
V monitorju oktober 20 je članek o prenosnikih. Acer Aspire 5 A515-43-R37G za 537€ ima zlati monior.
Je pa najbrž bistvena razlika med chuwijem izleclerca in lenovo iz spara v tem, da je lenovo "notebook" (numerična tipkovnica, ventilator v ohišju...?) chuwi pa nima nič od tega in colo in pol manjši pa tudi sicer tanjši,lažji, skratka bolj mobilen.
že dolgo nisem imel nič tako majhnega pred seboj oziroma da bi kaj počel z njim....
ali se moji akoyi da kako HW ali SW pomagat (za pametno ceno, ne bi zdaj trimestne številke v njo vlagal) da bi še nekaj časa bila lepo funkcionalna, ker sicer ji ne manjka nič edino malo počasna je postala kljub ssd.
Notri je nek ssd 256 crruicial, ki pa je precej poln in bi ga moral mal spucat, ker v 9 letih se je naložilo na njega nekaj programov in smeti, ("mojih"podatkov pa je približno polovica.
Ne, niti slučajno. ryzen3, tut če je slučajno 2200U, je še vedno več kot odličen procesor in se vsi atom based inteli skrijejo pred njim. To je procesor na nivoju i3, vendar z bolšo integrirano grafiko.Tudi sam se ob debati višje v tej temi sprašujem, kje je past pri tem Lenovu iz Spar kataloga? Ker za 400 € prenosnika z 8 GB RAMa, 256 GB SSD diska, W10 Home, s SLO tipkovnico ter garancijo še nisem videl. Je AMD Ryzen 3 lahko tako slab, da se ga ne splača vzet? Je kaka stara generacija procesorja? Sicer sem bil nekako poučen, da je to primerljivo z i3 od Intela. Je prenosnik glasen (npr. hlajenje)? Ali pa gre res le za vabo (jih takoj zmanjka), da potencialni kupec pride v trgovino in ker ga zamudi, potem kupi kaj drugega?
Ker za običajne šolske potrebe (OŠ in SŠ brez kakih bolj specifičnih grafičnih potreb) je najbrž več kot dovolj dober - se motim?