Seveda ni nič narobe.Sad, glej, ti po pravici povem. Tudi zeno je motil tale laptop, ki ga je imela sedaj...tako TN, kot svetlec, ki se je videla noter. In pol si ga mau nagnil navzdol ali navzgor, da nisi ravno sebe videl in je bilo spet v kur..cu, ker pa zaradi TN matrike nisi videl nic. In je ze takrat ob prvih mesecih uporabe rekla, da je bil nakup s tem zaslonom fail na celi crti in da mora imet naslednji laptop IPS in nesvetlec oz. nonglare
In ja, imam to obsesijo, da ce me kaj moti, imam raje boljso tehnologijo ali pa nic.
Vsakemu svoje...eni niso zahtevni, jaz sem...tudi na drugih podrocjih...sej to ni greh? Al je?
Narobe je le v temu, da si sedaj tukaj zapisal, kot da so vsi ostali zasloni poden, a dejansko 95% uporabnikom bo vsak zaslon ok za NORMALNO delo.
In tako bo recimo nekdo namesto, da bi dal 400 EUR za prenosnik, ki bi mu v celoti zadovoljil potrebe, dal 600 EUR za brez veze.
In še enkrat: občasno uporabljam nekega Asusa iz leta 2006 (pa že takrat je bil to bolj pocenski) in nimam niti najmanjših težav z zaslonom. Tudi na soncu. Pa dvomim, da ima ta tvoj tahud zaslon.
Drugače pa ne razumem čisto, praviš da je ta zaslon na prenosniku od žene zanič, hkrati ga boš pa sedaj uporabljal? Hm...