Imam kitajca za 200 EUR že skoraj 3 leta. Edino kar je sedaj slabše je baterija, ki je izgubila na kapaciteti, zamenjati se je pa ne splača, ker je cena več kot pa je vreden prenosnik. In pa srebrna barva se je na nekaterih mestih malo zbrusila. Vse ostalo je brezhibno, vključno s panti, ekranom, itd. Zelo zadovoljen. Tudi tipkovnica je presenetljivo dobra. Boljša kot na drugem prenosniku priznane znamke za x kratno ceno.
Sem pa pred nakupom pregledal kar nekaj reviewev z velikim ščepcem soli. Ker dejansko so nekateri kitajci totalen šrot. Vsaj takrat je tako bilo.
PS: Ne bi ga kupil več, ampak samo zaradi baterije. Priznane znamke imajo cene za baterijo nižje in pa verjetno delajo dlje.
Sploh se ne bom trudil odgovarjat na tak bs.škoda le, da tudi nove aire en par let star kitajski generik za drobiž s fhd ips zaslonom dobro pošola na tem področju
pri ekranih pa zame ni šale
Jaz bi sicer predlagal preizkus, ampak vem, da je vnaprej odločeno. Apple je le apple.
Jih pa menjajo for free..Še kitajci ga ne marajo, k napihujejo njegove baterije
Še kitajci ga ne marajo, k napihujejo njegove baterije
sej po mojem razen naju noben ne ve o čem govoriš
za ekran pa itak veš, da je na kitajcu jebeno dober
Res je, jebeno je dober. Ampak tudi tanovi airi imajo jebeno dober ekran, samo ne za 200€.
Kitajca za 200 kupiš za eno leto do dve, potem pa drugega. Pa si v 6-7ih letih na ceni ene renomirane znamke, ko bi itaq menjal.
Lap top za 250€ je topicAir za 900€ žal nima dobrega ekrana, tisti za 1300 pa ja...
Kar pripravi se na: Joj jaz sem brez računalnika, ki ga rabim, Katerega? Vsaj 1000€ Sem na isti poti. Govora je o hčeri.Katerega? Apple!..Ampak, kaj je fora...ko je vidla žena, kako vneto iščem te laptope, mi je ponudila svojega ..
Vsi novi Airi imajo enak zaslon od najcenejšega do najdražjega. Seveda ga pa ne dobiš za tak denar. Napisal si nov Air, če gledaš starejše modele, je pa druga zgodba....Air za 900€ žal nima dobrega ekrana, tisti za 1300 pa ja...
Za celice pa razmišljam, da bi investiral 20€ pri kitajcih in kupil preverjeno dobre z nazivno napetostjo 3,85v. Tukaj menda tiči problem napihovanja pravijo Rusi. Če to rešim bo pa še za par let. Na kablu pa itak dela